Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΡΟΔΟΣ/ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΓΙΑ



Χθες βραδυ χτυπήθηκε το διερχόμενο ταξί  με τετραμελή οικογένεια εντός του οχήματος!!!!

Ο οδηγός του ταξί 295 κατάφερε να κρατήσει το όχημα εντός οδοστρώματος,

διότι η φορα που χτυπήθηκε από εξφεντονιμένο λίθο από τον καταυλισμό των τσιγγάνων ήταν σφοδρή ,τα παιδιά της οικογενειας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγο του σοκ που υπέσθησαν από τον θόρυβο και τα θραύσματα του εμπρός γιαλοπίνακα,σοκαρισμένος ο ταξιτζής κατάφερε να καλέσει βοήθεια μέσο του ασυρματου του,αμέσως 40 ταξί έσπευσαν να βοηθήσουν τον χτυπημένο συνάδελφο, μάταια όμως οι δράστες εξαφανίστηκαν στον
καταυλισμό.

Εκεί είναι τα σύνορα του ελευθερου  εδάφους για του κατοικους του νησιού λόγο ότι στον καταυλισμό ισχύ άλλος νομος αυτόν των Ρώμα!!

Τα χτυπήματα  είναι τυφλά,αλλα σχεδιασμένα ως προς απάντηση στην εισβολή αστυνομικών στον καταυλισμό τους προ ημερών.

Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα,,λόγο ότι οι ταξιτζήδες θεωρούνται ρουφιάνοι των αστυνομικών για τους τσιγγάνους,δεν μπορούμε να αφήσουμε μια χούφτα ρουμάνους τσιγγάνους να φέρονται όπως θέλουνε στον τόπο μας,αυτό πρέπει να σταματήσει!!!!
"ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ. ΚΑΙ Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ .
Αk

2 σχόλια:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html