Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ !!! ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ "ΓΙΑΦΚΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ !!!!

ΣΟΚ !!! ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ "ΓΙΑΦΚΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ !!!!













 Η είδηση διέρρευσε από κατοικους πλησίον της γιάφκας......όπου ξύπνησαν από το ντου" των αστυνομικών !!!

Η αστυνομία έχει λάβει διαταγές μάλλον να μην αποκάλυψη το γεγονός για να μην προκληθεί πανικός στους κατοικους του νησιού!!!

Χαράματα 05:00 προχθές15/10/2012  ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε σε οικία στο χωριο Κοσκινού όπου διαμένουν Πακιστανοί ,κοντά στο εκκλησάκι
,,,,,!,οι αστυνόμικοί μάλλον δεν θα πίστευαν στα ματια τους αντικρίζοντας ένα οπλοστάσιο μπροστά τους!!!Υπάρχουν μαρτυρίες που είδαν να μεταφέρουν της χατζάρες!!!!όπως πολλά κινητά τηλεφωνα λοστούς και κλειστά κουτιά με άγνωστα αντικείμενα.

Τρεις από τους δέκα  πρόλαβαν να την κοπανήσουν από την πίσω πόρτα,από ότι μου είπαν τελικά μετά από ανθρωποκυνηγητό όπου και τους έπιασαν ποιο κάτω!!!!!
  Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι ήθελαν τόσα όπλα οι πακιστανοί και για ποίους τα προόριζαν?? αυτοί οι κακομοίρηδες αλλοδαποί που ήρθαν να δουλέψουν γιατί στην πατρίδα τους έχει πόλεμο!!τι ήθελαν τόσα σπαθιά ???
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!
Αk/Αν όχι όλοι αλλα οι περισσότεροι  έχουν έρθει στην Ευρώπη για ιερό πόλεμο!!κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα!! Και να σταματήσουν τα "φιλοαλλοδαπα" και διεθνιστικά παιχνίδια τους,,τα πράγματα είναι σοβαρά!!!ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!













ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ  !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html