Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/2012 Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΡΟΔΙΩΝ{ΤΑ ΣΜΙΝΘΕΙΑ}

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/2012 Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.!!
ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΡΟΔΙΩΝ{ΤΑ ΣΜΙΝΘΕΙΑ} 

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΙΝΘΕΩΣ 
ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Στην ανάγκη για ""επανελληνισμό"" του γένους και επιστροφή στις πραγματικές αξίες και αρετές των Ελλήνων οι φίλοι της αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης βγαίνουν μπροστά !!
Θεωρώντας πως το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για να σταθούμε και πάλι  αντάξιοι των προγόνων μας συνεχιστές της φυσικής μας παράδοσης,,και αγνοώντας  τις κασσάνδρες και
δειλούς απρόσωπους παρατρεχάμενους του εβραιογενους  συστήματος.
Γνωρίζοντας επίσης ότι αποτελούμε στόχο για το καθεστώς δεν κάνουμε  βήμα πίσω!! ιστάμεθα στο ύψος που αρμόζει σε Ελληνικές ψυχές.
Στην προσπάθεια μας για αναβίωση της αρχαίας εορτής των Ρόδιων ζητούμε από την Ροδιακή κοινωνία να δώσει δυναμικό παρόν,προς απάντηση αυτών που του στέρησαν την φυσική συνέχιση των Ελληνικών παραδόσεων και δοξασιών.
Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες  να αναβιώσουν μαζί μας τα Σμίνθεια και να αποδείξουμε όλοι μαζί, στης ψυχές των προγόνων μας ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που τιμούν τους προγόνους τους.

Στο πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθούν στους παρευρισκόμενους CD με αρχαιοελληνικά άσματα από αρχαιοελληνικό και νεοελληνικό στοίχο από νέα Εθνικά μουσικά σχήματα, επίσης άφθονα γλυκά κεράσματα.
Κυριακή 25/11/2012- 2μμ στον προαύλιο χώρο του ναού του Πύθιου Απόλλωνα στον λόφο των Σμινθείων {Μοντε Σμιθ}.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html