Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙ 20 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ??

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ  ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙ 20 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ??

Όλο το ιστορικό και τα στοιχεία ως τώρα.!!!!


Ο εικοσάχρονος νέος Δημήτρης Μητσόπουλος γυρνώντας από κέντρο διασκέδασης την παρασκευή χαράματα 5:30 οδηγώντας το αυτοκίνητο ΡΟΝ 8213 του πατέρα του ο οποίος είναι διευθυντής του υποκαταστήματος της PROTON BANK της Ρόδου,εξετράπη της πορείας του? με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πεζοδρόμιο και να ανετράπη περισσότερες από μία φορές προκαλώντας τον θάνατο στον άτυχο νέο που χτυπήθηκε προφανώς στο κεφάλι!!
Τώρα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως γίνετε  ενώ διασκέδαζε με φίλους"
1}να τον αφήσουν να οδηγήσει σε περίπτωση που ήταν χάλια ??
2} και γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι του ήταν στο άλλο αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε
γυρίζοντας στα σπίτια τους?δεν θα έπρεπε να ήταν ένας δίπλα του σε περίπτωση υπνηλίας η μέθης για να τον ξυπνήσει?
3}Ποιες ήταν οι αδιευκρίνιστες συνθήκες που μπροστά στα μάτια των φίλων που τον ακολουθούσαν ακριβώς απο πίσω του να κόψει το τιμόνι απότομα προς το πεζοδρόμιο χτυπώντας την κολόνα φωτισμού?
Εδώ παίζουν δύο σενάρια η χτυπήθηκε από πέτρα που του έριξαν από την  δεξιά μεριά του πάρκου τίποτα άναρχα του πανεπιστημίου, ίσως  κάποιος ανώμαλος η κάποιος  να του φύλαγε καρτέρι??
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που το όχημα ανετράπη στα αριστερά......
Γιατί το ατύχημα  με έβαλε σε υποψίες από την πρώτη στιγμή που το έμαθα ?
Διότι δεν μπορεί στο ίδιο σημείο να σκοτωνοντε συμπτωματικά νέοι, κατω από αδιευκρηνιστες συνθήκες πάντα!!!κάτι τρέχει, κατι δεν πάει καλά?η αστυνομία η τροχαία η δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος πρέπει να το ψαξει καλά το θέμα!!!!!!
Το γεγονός είναι πως το παιδάκι έφυγε από την ζωή χωρίς να χαρή ζωή..........
ΦΩΤΟΣ ΡΟΔΙΑΚΗ


12 σχόλια:

  1. Τι λες ρε φιλε να του πεταξε κανεις πετρα τα ξημερωματα? lol στης 5 ακριβως μας δουλευεις δεν επρεπε εξαρχης ο πατερας του να του δωσει το αμαξι τωρα εαν του ελεγε οχι ο δημητρης θα ηταν ζωντανος. Αλλα ηθελε να το παιξει και κεινος εξυπνος [ο δημητρης] Καημενε δημητρη αρε φιλε. οποιος κανονικα ειναι πιομενος δεν κανει να πιασει το τιμονι γιατι εχεις ακουσει το τραγουδι βγηκε ο χαρος. κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ως ανθρωπος του στενου περιβαλλοντος του Δημητρη, παρακαλω και τον αρθρογραφο αλλα και οποιον αλλον θελει να το παιξει εξυπνος, πρωτα να μαθει, επειτα να βουτηξει τη γλωσσα του στο μυαλο του και μετα αν επιμενει ας σχολιασει. Ο Δημητρης εκεινη την ημερα, δεν ηταν πιωμενος. Επισης δεν ηταν 15 χρονων, ηταν 19 με διπλωμα ενα χρονο αρα υπευθυνος πισω απο το τιμονι και ο πατερας του δεν μπορουσε να τον υποχρεωσει να κανει τιποτα απο τη στιγμη κιολας που ολη του η παρεα ειχε δηλωσει οτι δεν θα πιουνε, οπως και εκανε τουλαχιστον ο Δημητρης. Τα περι πετρων κλπ απλα δεν θα τα σχολιασω, καθως δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση. Για να μην προσβαλουμε τη μνημη λοιπον αυτου του παιδου, ας προσεχουμε τα λογια μας, εκτος αν ειστε ολοι κατοχοι του πορισματος της αστυνοομιας το οποιο δεν εχει βγει καν ακομα οποτε παω πασο και ζηταω συγγνωμη. Ας προσεχουν ομως οι αλλοι οδηγοι, μακαρι ο θανατος του Δημητρη να βαλει μυαλο εστω σε μερικους, γιατι αν ο Δημητρης φορουσε ζωνη εκεινο το βραδυ, δεν θα καναμε αυτη τη κουβεντα. Και μην σχολιασει κανενας το οτι δεν φορουσε ζωνη. Κανενας μας δεν φοραει για μια αποσταση 1 χιλιομετρου. Ο Δημητρης κυριοι δεν ηταν ουτε πιωμενος, ουτε τρελος, ουτε ψευτομαγκας, ουτε αλητης, ουτε κοντρακιας. Ηταν άτυχος. Οσο λιγο και αν ακουγεται αυτο. Η πολιτεια το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει καμια γαμημενη περιπολια τα ξημερωματα, να στησει κανα μπλοκο μηπως και συνειδητοποιησουν οι οδηγοι καποια στιγμη, οτι οντως η γαμημενη η ζωνη σωζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α! και ο πατερας του ειναι στη PRO BANK!!!! σιγα μην τον λενε και Λαυρεντιαδη τον ανθρωπο. Καντε το ελαχιστο. μια μικρη γαμημενη ερευνα στο google πριν ανεβασετε ενα αρθρο ειδικα για κατι τοσο σοβαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ!Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ , 2ο ΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ,ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ.ΑΓΝΟ ΠΑΙΔΙ,ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ!ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΩΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ,ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΖΩΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ? ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,,ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ,,,ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

      Διαγραφή
  5. Xεστε μας ρε ολοι που βγαζεται συμπερασματα χωρις καν να ξερεται τι πραγματικα συνεβη φιλος μου ηταν ( Αναπαυσου Εν Ειρηνη) του ειχαμε παρει τα κλειδια λογο οτι ηταν πιωμενος,και του τα κρυψαμε,και αφου τελιωσε το παρτυ αποφασισαμε να φυγουμε σπιτια μας,περιμεναμε τον δημητρη απε εξω ακριβως για να τον συνοδευσουμε σπιτι του γιατι λογο της κατασταση του δεν επιτρεποταν να φυγει μονος ε λοιπον ,καταφερε και βρηκε τα κλειδια που τα ειχαμε βαλει στην τσαντα μια φιλης,και ξεκινησε πρωτος απο εμας,και τον πηραμε τηλεφωνο και μας ειπε οτι ειχε φυγει,το πηραμε λοιπον απο πισω και του ειπαμε σταματα το αυτοκηνιτο,και εκεινη τι στιγμη μας ειπε κοιταξτε τι κoλια θα κανω,και ηταν τα τελευταια του λογια.Και μην αναλυσουμε αλλο το θεμα ηδη περασαν 1 χρονος κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχως τα στοματα ανοιξαν, δυστυχως καποιος τα πληρωσε και εκλεισαν. η θεια δικη εχει ηδη ξεκινησει. φυλαξου

      Διαγραφή
    2. ευτυχως τα στοματα ανοιξαν, δυστυχως καποιος τα πληρωσε και εκλεισαν. η θεια δικη εχει ηδη ξεκινησει. φυλαξου

      Διαγραφή
  6. Λετε να υπαρχει ζωη μετα τον θανατο?.... https://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα οντως ηταν φιλος σου στο τελος μηλας λιγο περιεργα σαν να υποκρινεσαι οτι τον γνωριζεις ενοω οτι γνωριζεις τα περιστατικα,Καλα,ολοι θεωριες κανουμε κανεις δεν ξερει πραγματικα τι συνεβη περα απο τα αμαξια που ηταν πισω του και ζησαν αυτο το τραγικο συμβαν,Ελπιζοντας στο μελλον, να βαλουν καποιοι μυαλο που πιστευουν οτι τα γνωριζουν ολα περι ζωης και ασφαλειας,Αρχιδια ξερεται ποσο μαλιστα ουτε να οδηγειτε δεν ξερεται,Παρτε πρωτα το διπλωμα και ακομα και να το εχεται καντε εξασκηση μην το παιζεται "jason statham" ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ TRANSPOTER ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ ΧΕΧΕ! καλα φτανει το γελιο,τωρα μηλαω σοβαρα,Περνιεσται για εξυπνοι αλλα δεν εισται,ΕΧΕΤΑΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ @@ΧΙΔΙΑ :'D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html