Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΩΝΑ!!!! ΝΕΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ ΑΛΒΑΝΟΥ!!!!

ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΩΝΑ!!!!
ΝΕΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ ΑΛΒΑΝΟΥ!!!! 

φώτο αρχείου
Το "επι[α]τυχές" γεγονός έγινε προ λίγο ημερών σε κέντρο διασκέδασης του χωριού , 
όταν συναντήθηκαν   ο τσαμπουκάς αλβανός με τον Νέστωρ.
Ο Νέστωρ είχε κάποια αψιμαχία στο παρελθόν με τον αλβανό γιατί του είχε γράψει κάτι αρκετά προσβλητικό στο
Φασε μπούκ .Και αντί να ζητήσει συγνώμη για αυτά που έγραψε από τον Νέστωρ,,,έβγαινε και από πάνω και άρχισε να τον σπρώχνει βρίζοντας τον!!!!
Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν !!! εκεί άρχισαν τα μπουκετίδια με αποτέλεσμα ο τσαμπουκάς αλβανός να βρεθεί στο πάτωμα κάνοντας φασίνα στο πάτωμα ,,,,δεν του έφθανε όμως το ξύλο που έφαγε,και  ήθελε κι άλλες!!,,
άρχισε να υβρίζει όποιον έβρισκε στον δρόμο ,,εκεί έπεσε σε άλλους πατριώτες ποιο θερμόαιμους,,, τον ξακουστό Δωριέα και τον Ιάσων,όπου του έδωσαν και τις υπόλοιπες που ζητούσε ο οργανισμός του.
Ο Αλβανάκος τελικώς πήγε για πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας και μετά θα' πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα για να πει το παραμύθι!αλλά επειδής ήταν υπό επήρεια αλκοόλ και δεν ήθελε να μπει και σε άλλα προβλήματα προφανός  στο αστυνομικό τμήμα"Αρχαγγέλου" που θα πήγαινε ,, έστρεψε πίσω στην μικρή και κλειστή κοινωνία όπου κατοικεί.......









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html