Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ !!!!ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΉ ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΩΣ ΤΆΪΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ !!!!ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΉ ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ  ΠΩΣ ΤΆΪΖΕ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ!!!

Ιδού οι επέτειοι της κρίσης

Να πως καταστράφηκε η Ελλάδα μας.
Μνημόνευαν με ξένα κόλλυβα τόσα χρόνια.!!!
Δημόσια παραδοχή του τέως {μεγάλο δημάρχου} Αφαντενών  Σάββα Διακοσταματίου πως έδινε αδρό χρήμα σε πολιτιστικούς συλλόγους πας φύσεως !!!!!
Μας ενοχλεί αφάνταστα μόνο και μόνο η ιδέα πως οι καταστροφείς της πατρίδας βρίσκονται ξανά σε ινία και σε καρέκλες εξουσίας,το ποιώ χαζό όμως είναι πώς ο Ροδιακός λαός ψήφισε την παράταξη ΠΑΣΟΚ και τον Κουσουρνά???
Και να η κατάντια τους,,, άβουλα πλάσματα που όχι για δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι κάνουν αλλά ούτε για φραπέ να μας φτιάχνουν δεν είναι άξιοι!!!
Δυστυχώς αλλά τώρα εξηγείτε η φράση ενός παλιού σοφού που είπε,,,τέτοιος
λαός τέτοιοι και αυτοί που τον κυβερνούν, αλήθεια συμπατριώτες αξίζουμε να έχουμε τέτοιους πολιτικούς στα ινία ???.
Για εμάς το λάθος σε αυτά τα πολιτικά ανδροειδή βρίσκετε στην αγάπη που έχουν για την πατρίδα και πως αυτοί αντιλαμβάνονται την έννοια πατρίδα.
Το να λέμε είμαστε Έλληνες και να καυχόμαστε για τους σπουδαίους προγόνους μας δεν φτάνει αλλά και ούτε ακουμπά την έννοια Ελληνισμός ,ο Ελληνισμός είναι το Α και το Ω για την διασώσει του έθνους μας για να ατενίσουμε με ασφάλεια στο αβέβαιο μέλλον που κάποιοι επιβουλέυτηκαν και επιβουλεύονται χρόνια πολλά ατέρμονα,είναι ριζική επαναφορά στης αξίες και αρετές που απλόχερα οι προγονοί μας άφησαν παρακαταθήκη -τέχνες διδασκαλίες ηρωισμό αρετές ρητά και αξίες - με λίγα λόγια το έθνος χρειάζεται σταδιακό επανελληνισμό σε όλα τα επίπεδα !!!
Προφανώς οι πολιτικοί και δημόσιοι εξουσιαστές να μην έχουν ιδέα περί Ελληνικού πνεύματος διότι ποτέ δεν την διδάχτηκαν και δεν εμπέδωσαν αυτήν την έννοια,,παρά μόνο αυτά τα ψευδεπίγραφα δόξα τον θεό -έχει ο θεός- και αύριο μέρα είναι-αν έχει ο θεός δουλειά έχει και μέρες!!!
Ήρθε η ώρα  να αναλάβουν την Ελλάδα Έλληνες και όχι εβραιόδουλοι,Έλληνες με τόλμη και θάρρος δύναμη και αγάπη για το γένος,όχι άλλους προσκυνημένους ραγιάδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπη τους.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!





Αk:ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


22 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατά την να μην σου φύγει ρε μεγάλε εσυ μάλλον ο δικό σου σύλλογος δεν πήρε λεφτά. Αλλά φερε μας και τα πρακτικα σου να δούμε τα έσοδα σου και από που είναι

      Διαγραφή
    2. ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
  2. Δειτε και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=C6-y7hsBuQg&feature=player_embedded
    Παραδεχονται οτι τοσα χρονια βοηθουσαν τα ''δικα'' τους παιδια και τωρα θελουν την ψηφο τους.
    Νεκτρον…αν θες να ''ενωσεις'' τους Ελληνες/Ροδιτες και να σε παιρνουν σοβαρα σε αυτα που λες, σταματα να βριζεις τον Χριστιανισμο. Απλα το μονο που καταφερνεις ειναι να στην λενε ολοι παρα να διαβαζουν τις καταγγελιες σου.
    Δεν εχω δει καποιον να βριζει τον Δια σου , εσυ γιατι το κανεις συνεχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΜΟΡΦΕΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ,,ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ,,ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ,,ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ,,ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ,,,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ,,,ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ,,ΓΚΡΕΜΗΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,,,,ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ,,ΔΕΣ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ http://youtu.be/RA6TxfXZzCQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ NEKTRON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΠΕΤΑΙ !!!!!!!!ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΉΣ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗΣ ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ!!!!! Και εσαεί ΕΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φιλε οι προγονοι σου ΕΠΕΛΕΞΑΝ τον Χριστιανισμο.Σωστο ή λαθος αυτο εγινε. Δεν τους επιβληθηκε με το ζορι.Δεν ηρθε κανενας Εβραιος και τους αναγκασε να πιστεψουν στον Χριστο.
    Φυσικα και ειχα την επιλογη να μαθω τι πιστευαν οι αρχαιοι Ελληνες. Με το ζορι αν θες να το πεις και ετσι…στο σχολειο εσυ δεν εμαθες για τους αρχαιους Θεους? Μην λεμε οτι μας κατεβει….
    Υ.Γ.
    Ο Χριστιανισμος στην Ελλαδα δανειστηκε πολλα στοιχεια απο το Δωδεκαθεο. Δες το λιγο αν θες.
    Επισσης οπως σου ειπα το μονο που καταφερνεις ετσι ειναι να προκαλεις σχολια εναντιον σου και να μην ασχολουνται με το προβλημα…..εκτος και αν αυτο θες μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το link to ειδες? http://www.youtube.com/watch?v=C6-y7hsBuQg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΟΡΦΕΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ,,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ!!!Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ,,,ΔΕΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ,,ΔΕΣ ΘΕΟΔΩΣΙΑΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ,,,ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ,,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ!!!!ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΙΠΣ ,,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ,,,Η ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΈΡΕΥΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ,,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ,,,Η ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ,,"ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ,,ΔΙΑΒΑΣΕ ,,,,http://youtu.be/RA6TxfXZzCQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω οτι η Εκκλησια εχει κανει εγκληματα στο ''ονομα'' του Χριστου. Ναι πολλα απο αυτα (αν οχι ολα) ειναι αληθεια.
      Ξερω ομως να ξεχωριζω Εκκλησια και Θρησκεια.
      Το τι εγινε στο Βυζαντιο δεν παραγραφει οτι ενα μεγαλο μερος των Ελληνων πιστεψε στο Χριστιανισμο. Πολυ πριν το Βυζαντιο.Σιγουρα θα πιστευω αυτο που θελω , οπως θα κανεις και εσυ. Εγω απλα σου λεω να μην χλευαζεις τον Χριστιανισμο γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να αποσπας την προσοχη απο το θεμα που αποκαλυπτεις.

      Διαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΡΦΕΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ,,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ,,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΛΛΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ,,, ΤΙ ΕΙΣΕ ,,???ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ???ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΑΞΕΤΕ ΘΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι ρε φιλε Ανωνυμε δεν ειμαι συντηρητης του Ιουδαισμου. Ελληνας ειμαι και δεν οδηγω τη συζητηση αλλου.
    Σας εδωσα αλλο ενα link που μιλανε για ευνοιες προς τα ''δικα'' τους παιδια.
    Αλλα εσυ εισαι τοσο βλακας να ασχολεισαι με το τι πιστευω και να κατηγορεις μια θρησκεια για ολα τα κακα του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΡΦΕΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ TON ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ ΣΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για αυτο το λογο προτεινω να μην βριζουμε ο ενας την θρησκεια του αλλου γιατι χανουμε το σκοπο.
    Αντι να μιλαμε για τα λαμογια τους πολιτικους λεμε για τον Δια ή τον Χριστο.
    Ας δημιουργηθει ενα θεμα να μιλαμε μονο για την θρησκεια.
    Απλα οπως ειναι δυσκολο σε εσενα να μην απαντησεις αν εγω προσβαλλω τον Δια το ιδιο ειναι και σε εμενα.
    Ο μονος λογος που καθομαι και απανταω εδω ειναι γιατι αντι εστιαζουμε στο θεμα μας (Ελλαδα) το γυρναμε στην θρησκεια και πιστεψε με δεν θα βγαλουμε ακρη εκει, μια ζωη θα τρωγομαστε για τετοια θεματα(μηπως αυτος ειναι ο σκοπος καποιων? Δεν εννοω τον Νεκτρον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία μιλάμε μόνο επί του θέματος ,,μην ξεχνάς όμως ότι εσύ Μορφέα. Το άρχισες!!τέλος πάντων ,,στα δικά μας!!! Ας ασχοληθούμε με τα λαμόγια!! Και άλλη φορά. Μιλάμε για τα θρησκευτικά!!Οκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνο!!!
    Απλα δεςτι εγραψες στη τελευταια παραγραφο και θα καταλαβεις γιατι δεν το ξεκινησα εγω και γιατι αντεδρασα ετσι
    Ειπατε οτι υπαρχει και συνεχεια του βιντεο? Μπορουμε να το δουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html