Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ!!!ΠΕΘΑΝΕ 65 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ή ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ !!!!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ!!!ΠΕΘΑΝΕ 65 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ή  ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ !!!!

Εχθές κηδεύτηκε ακόμα ένας συμπολίτης μας που αρρώστησε βαριά νοσηλευόμενος στο
νοσοκομείο Ρόδου με την γνωστή  ασθένεια της Λεγιονέλλας κατα 99% 

Η Νόσος των Λεγεωναρίων, διαγνώστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου μετά από εξετάσεις
που έκανε το Επιστημονικό Συμβούλιο, και ιδού η ανακοίνωση ειδοποίηση  ΕΔΩ
Τι ασθένεια είναι όμως η νόσος των λεγεωνάριων ?? δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πως κολλάει στον άνθρωπο ΕΔΩ...



Το  ΕΣΥ ανέμελο σφυράει αδιάφορα στης εκλύσεις των ιατρών που καλούν  τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα, και τί μέτρα είναι αυτά? δεν είναι αλλά από την  απολύμανση καθαρισμό των φίλτρων των κλιματιστικών του νοσοκομείου  !!!!! καί λόγο ότι το κράτος χρωστά πολλά χρήματα στους τεχνικούς και  ο καθαρισμός δεν έχει γίνει για αρκετά χρόνια τώρα!!!

Εμπιστευτικά ιατροί επικοινώνησαν με το μπλοκ μας και μας ενημέρωσαν για την κατάσταση ως έχει και ζητούν βοήθεια ΕΠΕΙΓΟΝ από κάποιον η κάποιους Ρόδιους που να μπορούν να αναλάβουν τα έξοδα καθαρισμού των κλιματιστικών.

Αυτό το κράτος της πλάκας δεν έχει όριο αναλγησίας,,,,η χώρα είναι παραδομένη σε διεθνές τοκογλύφους της οικουμένης που αυτοί  δίνουν της εντολές για οτιδήποτε έξοδα επισκευών νοσοκομείων κτλπ,στην κυριολεξία η χώρα έχει παραχωρηθεί από μια μάτσα προσκυνημένων εβραιοδουλων ραγιάδων στους αιμοδιψείς παγκόσμιους τοκογλυφους που μας περίμεναν στην στροφή ο νοών νοητού!!!
Τώρα τι γίνετε είναι το θέμα ,θα συνεχίσουν τα θανατικά? τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή ? να  κλείσουν της πόρτες οι ιατροί αφού κινδυνεύουν άμεσα εργάζοντας σε ένα νοσηρό περιβάλλων !!!
Αk: ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!!ΒΟΗΘΑΤΕ  !!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html