Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!!!!ΕΚΟΨΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!





ΣΟΚ!!!!ΕΚΟΨΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!

Σήμερα επισκεφτήκαμε το σπίτι τις συμπατριώτισσας μας Ειρήνης γιατί μάθαμε από δικά μας άτομα την κατάσταση που βιώνει η συμπολίτισσα μας.

Στην επίσκεψή μας διαπιστώσαμε πως ζούμε σε ένα μεγάλο θέατρο του παραλόγου,,,,είδαμε και μάθαμε πως μπορούν κάποιοι που έχουν λεφτά να εξευτελίζουν φτωχές υπάρξεις!!! και πως  η "πολιτεία" να εξαγοράζεται σε επιθυμίες κάποιον χωρίς να λαμβάνει υπόψη της, το κακό και την δυστυχία που προκαλεί με τέτοιου είδους αποφάσεις "αλα καρτ".
Μόνο ντροπή και αίσχος μπορεί κάποιος να εκφράσει σε τέτοια γεγονότα που
αμαυρώνουν την σχετικά πολιτισμένη κοινωνία μας.

Είδαμε αποχωρητήριο χωρίς νερό/άπλυτα ρούχα/είδαμε ψυγείο με χαλασμένα προϊόντα με οσμές !!! και τι δεν είδαμε δηλαδή,,,,,,

Και ρωτούμε τώρα εμείς ποιος νοσηρός εγκέφαλος θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο??? σίγουρα κάποιος που στερείτε ψυχής και μυαλού!!!!

Δεν υπάρχουν υπηρεσίες για τον απλό πολίτη σε αυτήν την χώρα?που είναι το υγειονομικό ο δήμος η πολιτεία να κόψει μηνύσεις στους υπευθήνους???πως μπόρεσαν να κάνουν κάτι τέτοιο? θα πρέπει να πέσουν κεφάλια σε κάποιες υπηρεσίες τέλος!!!!!!

Δηλαδή κάποιοι μπορούν να εξαγοράζουν συνειδήσεις?? και εννοώ αυτά που θα παρακολουθήσετε στην μαγνητοσκόπηση που ακολουθεί

Η κοπέλα είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης απεγνωσμένα ζητά βοήθεια από τον Ροδιακό λαό!!
Το νούμερο του τηλεφώνου της είναι:6957088204 Ειρήνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ


3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΗΧΟΣ ,,ΤΟ YOUTUBE EPEJERGAZETAI AKOMA TO BINTEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως της διεκοψαν το ρευμα?
    Εγω τους παρακαλω απο περυσι τον φεβρουαριο και ΔΕΝ μου διακοπτουν την ρευματοδοτηση. Δεν μενω πλεον στο σπιτι και δεν το χρειαζομαι. Ασφαλως οι ιδιοι εγκεφαλοι θελουν να εισπρατουν τα παγια χωρις να δινουν τιποτε.
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΕΗ ΑΚΟΥΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω μιλάμε για ντροπή της κοινωνίας γενικότερα! Σα δε ντρέπονται οι γονείς και το δίποδο που μεγάλωσαν και θα τον λένε και άντρα μην χεσ..... 'Αντε τώρα αυτή να βρεί το δίκιο της. Έχει να αντιμετωπίσει τα γαιδούρια που πήγε και έμπλεξε και τα άλλα τα γαιδούρια που κρατάνε την καρέκλα στην υπηρεσία και μόνο αυτό τους νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html