Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ!!!!



                     ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ  ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ!!!!


Κατηγορώ την χρυσή αυγή Ρόδου και όχι μόνο, για την αποχαύνωση του πατριωτικού χώρου στην Ρόδο.
Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!!!αμέτοχοι σφυρίζουν ανέμελα λες και δεν τρέχει τίποτα σε τοπικό επίπεδο,δεν υπάρχει δηλαδή ούτε τζαμί που καταπατά αρχαίο Ελληνικό ναό ούτε οι μαρίνες και τα λιμάνια ξεπουλιούντε !!
Αλλά ούτε καν μια ενόχληση σε εργοδότες που συνεχίζουν να κρατούν στις δουλειές τους λαθρομετανάστες η μετανάστες λες και δεν βλέπουν τι γίνετε στην κοινωνία μας,την ώρα
που ο λαός μας αδυνατεί να τα φέρει βόλτα και πολύ από τους συμπολίτες μας είναι άνεργοι και δεν μπορούν να αγοράσουν γάλα των  παιδιών τους!!!

Μήπως είναι βαλτοί να μας τρελλάνουν,η είναι ένα με το σύστημα και απλά απολαμβάνουν να ανεβάζουν ποσοστά με τους αγανακτισμένους και απο βλακωμένους Ρωμιούς των ξεπουλημένων κομμάτων?

Η Ελλάδα χάνετε και ξεπουλιέτε και οι προδότες κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα μας,και στην χρυσή αυγή Ρόδου φοβούνται μην τυχόν και τους βγάλουν εκτός βουλής ,την ώρα που στην Αθήνα και ποιό βόρεια, χρυσαυγήτες μπουκάρουν σε νοσοκομεία και λαϊκές!!

Υπεύθυνοι της Τ.Ο Ρόδου  εγκλώβισαν με την δειλία τους η την απραξία τους λιγοστούς πατριώτες με αγνά και πατριωτικά αισθήματα Ρόδιους,αποχαυνωμένοι  όλοι μαζί παρέα βαδίζουν σταθερά προς τον δρόμο που χάραξε ο Μεγάλος καρατζαφέρης!!!!

Νέο Λάος και ίσως χειρότερο,λόγο ότι δεν φτάνει το στίγμα που τους ρετσίνωσαν ως "νεοναζί"  κάποιοι διεθνιστές ανθέλληνες ,,, χαιρετούν και σαν τους λεγεωνάριους της Ρώμης,αυτός ο χαιρετισμός αμαυρώθηκε από τους Γερμανούς παλικαράκια  με θανατικά κατά της ανθρωπότητας!!!

Δεν μπορεί να απαγγέλλεστε  τον γίγαντα Ελληνισμό και να καμαρώνετε πως ο Λεωνίδας και οι τριακόσιοι ήταν Έλληνες και προγόνοι σας  και εσείς να προσκυνάτε και να συντηρείτε τον Εβραϊσμό-ιουδαιοχριστιανισμό!!!!


Έλληνες είμαστε!!! και όχι Ρωμαίοι ούτε Ιουδαίοι!!!
Ξεκαθαρίστε την θέση σας, η αντε στα ανάθεμα, και στην Γερμανία η στο Ισραήλ !!!

Επιστολή στάλθηκε στην Έλευσις Διαγοριδών 17-2-2013 19:45μμ από Χρήστος  

Αk:Όλοι και Όλα ξεπουλιούντε μα όχι και οι καρδιές μας, σηκωθείτε και φωνάξτε:Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!«ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ; ΣΗΚΩΣΟΥ ΑΠΑΝΩΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ»

5 σχόλια:

  1. Καλο σχολιο, εχει δικιο ι χρηστος.
    Αναμενω απαντησιν της χρυσης αυγης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΗ ΕΙΣ ΕΡΓΟΝ Η ΑΠΑΓΓΙΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΒΔΗΛΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΙ ""ΣΚΛΗΡΟΙ"" ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ""ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"".
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ !!ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!
    ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!!ΓΙΑΥΤΗΝ ΖΟΥΜΕ! ΓΙΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΠΛΆ Η ΣΤΆΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΎΠΟΠΤΗ!!!! Εύχομαι να σταθούν ως Έλληνες μια μέρα,,,,ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΆΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΉΣΤΟ ΕΝ ΜΈΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html