Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ-[Βίντεο]



 ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ-[Βίντεο]

Μεγάλη η ανταπόκριση των Ρόδιων συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Μιχάλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης στην κρίση που κάποιοι 'άλλοι' δημιούργησαν για αυτόν !!!και εννοώ τους πολιτικούς!!!
Συγκηνητικές στιγμές χαράς στην οικογένεια του συμπολίτη μας!!!!

Από ότι μου είπε ο Μιχάλης πολύς κόσμος έδειξε ενδιαφέρον στο πρόβλημα του χαρίζοντας
τους ένα χαμόγελο και μια ελπίδα, κυρίως στα παιδιά του που από ότι μου είπε ζητούν και πίνουν  και δεύτερη μερίδα γάλα το βράδυ!!!κάτι προφανώς που τους έλειψε!!!!

Εκτός όμως από τους Ρόδιους και της Ρόδιες που ανταποκρίθηκαν, είχε και  κλήσεις από συνέλληνες από την Αθήνα την Κώ και την Κύπρο όπου ο Συνέλληνας Κύπριος του πρόσφερε στέγη και εργασία με πληρωμένα τα εισιτήρια για όλοι του την οικογένεια για να εγκατασταθεί στην Κύπρο!!!!πράγμα όμως εντελώς ανέφικτο διότι ο Μιχάλης είναι δεμένος με την Ρόδο και δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού!!![έχει και άλλα δύο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα]
Κάποιοι δε του πρόσφεραν και εργασία για την καλοκαιρινή σεζόν !!

Τα προβλήματα και η υποχρεώσεις τρέχουν όπως και τα προς το ζείν της οικογένειας του, γιαυτό εμείς προτρέπουμε τον κόσμο να συνεχίσει να βοηθά την εν λόγο οικογένεια ώσπου να βρει δουλειά ο Μιχάλης,και ανεπιφύλακτα εγγυόμαστε πως ο Μιχάλης έχει όρεξη για δουλειά και πιάνουν τα χέρια του!!!!!
Η οικογένεια του Μιχάλη ευχαριστεί όλες και όλους που συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα του αλλά και σε εμάς τους Ρόδιους μπλόκερ που αναδείξαμε το πρόβλημα!!!
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως έχουν τα πράγματα  εως τώρα και πως διαμορφώθηκε η κατάσταση του συμπατριώτη μας,ποιοί πήγαν από τον δήμο ?τι πρόσφερε ο Ροδιακός λαός.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ
Εμπορική τραπεζα :ΑΡΙΘΜΟΣ  54930712
και το νούμερο τηλεφώνου 6948690526
Δείτε το βίντεο




   


ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΔΩ
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9147.html

3 σχόλια:

  1. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ,ΠΑΣΑΡΕΛΑ .ΕΠΙ ΟΥΣΙΑΣ ΜΗΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΕΡΧΕΤΑΙ 5Χ8ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ BLOGGER ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΣΤΗΣΕ
    ΠΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sygnomh kiolas alla otan pinas den klotsas tin efkeria doyleia
    idika afti tis kyproy den skeftese oti agapas ti rodo alla ta paidia soy na exoyn na fane k ta 5 kalitera na se xasoun merika xronia ta 2 (an ke boreis na ta vlepeis)
    para na pinane nomizw oti volevomaste ligo stin voithia poy sas dinoyme
    OTAN PINAME DEN EXOYME TIN POLITELEIA NA DIALEGOYME KIOLAS K MIXALH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html