Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΜΒΑ!!ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΠΡΟΣΒΟΛΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΥ

ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ  ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΣΧΟΥΣΟ ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, κάνει λόγο για βεβήλωση του μνημείου των ηρώων στην Περιφέρεια και επισημαίνει: 



«Χθές το απόγευμα (31/1) μια ομάδα περίπου 40 μελών της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο των πεσόντων στην Περιφέρεια για να "τιμήσουν" τους πεσόντες ήρωες των Ιμίων,Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό. 

Η εκδήλωση συνοδευόταν από συνθήματα όπως "Ελλάς, στρατός, εθνικισμός", "Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί" και "Αίμα, τιμή Χρυσή Αυγή", με επίγνωση των συμμετεχόντων ότι το σύνθημα αυτό αποτελεί την ακριβή μετάφραση του "Blut und Ehre", δηλαδή, του συνθήματος και ταυτόχρονα χαιρετισμού της γερμανικής ναζιστικής νεολαίας από το 1926. 

Αυτή η ομάδα "πατριωτών" ναζί, βεβήλωσε το μνημείο των ηρώων στην Περιφέρεια, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει τους πολίτες της Ρόδου ακόμα περισσότερο είναι ότι η εκδήλωσή τους συνοδεύτηκε από τα παιανίσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου. 

Από πότε η μπάντα του Δήμου συνοδεύει πατριδοκαπηλικές εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων και -πολύ περισσότερο- όταν αυτά είναι νεοναζιστικά; 
πηγή:ΛΟΥΛΟΎ
Ακ:Εκτός από τα μέλη της χρυσής αυγής είχε και άλλους πατριώτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,στην εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων στα Ίμια,είναι ντροπή και
αίσχος στα λαμόγια της τοπικής οργάνωσης [[σύριζα]] Ρόδου να κατηγορούν με αυτόν  τον τρόπο συμπατριώτες τους!!!!!
Και θέλω να τους θυμήσω πως αυτοί ως βρώμικοι καθεστωτικοί του πάρε δώσε της βουλής΄ τόσα χρόνια  δεν αξιώθηκαν να τιμήσουν ΠΟΤΕ τους πεσόντες η άλλα "κορόίδα"  .,,,
Που ήσασταν εσείς ρε λαμόγια τόσα χρόνια?????  
Και τολμήσατε να αποκαλέσετε όλους τους παρευρισκομένους ΝΑΖΙ???????
Ανακαλέσετε τώρα!!!! 
Ποιά είναι αυτά τα λαμόγια και εθνομηδενιστές που αποκαλούν τους Έλληνες που πηγαίνουν σε επετείους μνήμης πατριδοκάπηλους και ναζί??
ΙΔΟΎ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ 






1 σχόλιο:

  1. γ@μησι στους τουρκοφιλους τσιριζα και στο πουστρακι τσιπρα.
    συριζα θα παρεις τα αρχιδι@ μας [αυτα που επαιρνες παντοτε στις εκλογες].

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html