Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ




Ροδιακέ Λαέ! Επειδή πολλά ανακριβή και κακόβουλα σχόλια έγιναν μέσω των τοπικών και αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης θεωρούμε πρέπον να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Σκοπός της επαναλαμβανόμενης διαμαρτυρίας μας κατά τις παρελάσεις ήταν είναι και παραμένει η αφαίρεση από τους πολιτικούς του προνομίου να εκπροσωπούν τον Λαό σε Εθνικές επετείους με κάθε έννοια.(Καταθέσεις στεφάνων , εκφωνήσεις πανηγυρικών κ.τ.λ).
Και αυτό όχι αυθαίρετα αλλά επειδή οι εν λόγω πολιτικοί διαχειρίστηκαν με τον πιο χείριστο τρόπο την Λαϊκή εντολή την οποία απέσπασαν με εκβιασμούς και άλλες βρώμικες μεθόδους μεταξύ των οποίων ίσως και η νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.
Επέβαλαν την απόλυτη εξαθλίωση σε έναν περήφανο νοικοκύρη Λαό την καθολική διάλυση όλων των κρατικών δομών και τέλος το ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου με την πρόφαση της αποπληρωμής των χρεών της Χώρας .
Οι πραγματικοί υπαίτιοι για τα δεινά του Λαού και του τόπου φιγουράρουν κάτω από τον ιστό της σημαίας και καταθέτουν στέφανα στους Ήρωές μας που προσβάλλουν καθημερινά, ενώ όποιος τολμήσει να καταγγείλει την κατάσταση χαρακτηρίζεται «Φασιστοειδές» και ακραίος εκφραστής της βίας ακόμη και δωδεκάθεος.
Ο φασισμός στην πιό ακραία του έκφραση είναι τα τρία καταστροφικά μνημόνια που υπέγραψαν και υπηρετούν με ζήλο αυτοι που μας χαρακτηρίζουν «φασίστες»!Οι 4000 και πλέον νεκροί Έλληνες αυτόχειρες,οι χιλιάδες άστεγοι ,οι ορδές των ανέργων,οι εξαθλιωμένες λαικές μάζες που στοιβάζονται στα συσσίτια για ένα πιάτο η νεολαία που ξενιτεύεται τα παιδιά που λιποθυμούν απο την πείνα στα σχολειά είναι φασισμός!! Κουσουρνά ,Χατζηδιάκο ,Κόνσολα,Υψηλάντη και λοιποί μνημονιακοί παπαγάλοι των κομματικών γραμμών και ενημέρωσης είστε οι τελευταίοι που δικαιούστε να κάνετε μαθήματα Δημοκρατίας πάνω στα ερείπια της χώρας.
Η βία σωματική και ψυχολογική είναι το όπλο με το οποίο έχουν αυτοί καθυποτάξει τον περήφανο Λαό μας.
Αβάσταχτοι φόροι και χαράτσια, εργασιακός μεσαίωνας και βίαιη καταστολή της όποιας αντίδρασης με προβοκατόρικα χτυπήματα και άλλες μεθόδους που μας φέρνουν πίσω σε άλλες σκοτεινές εποχές.
Επιθέσεις με τυφλά χτυπήματα σε όποιον αντιδρά! Μια τέτοια επίθεση έλαβε χώρα και κατά την κατάθεση στεφάνων της χθεσινής επετείου όταν αξιωματικός της αστυνομίας με πολιτική περιβολή παροτρυνόμενος από τον αντιπ/ρχη Χατζηδιάκο απρόκλητα επιτέθηκε ως μαινόμενος ταύρος σε διαδηλωτή με σκοπό να αρπάξει την Ελληνική Σημαία και να την καταστρέψει προκαλώντας την αντίδραση των διαδηλωτών.
Μιά τελείως αψυχολόγητη ενέργεια εφ’όσον εάν οι διαδηλωτές προέβησαν στην όποια αξιόποινη πράξη υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη παρούσα για να τους συλλάβει . Τέτοιο υπήρξε το μένος και η επιμονή του που στο τέλος έσχισε την Σημαία καταστρέφοντας και προσβάλλοντας το Εθνικό μας σύμβολο το οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί και να προστατεύει!
Όσον αφορά το ατυχές «συμβάν» του τραυματισμού δημ.συμβούλου απο μιά 55χρονη γυναίκα αυτό εάν είναι γεγονός – και έχουμε σοβαρές ενδείξεις ό,τι δεν είναι – ουδέποτε έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της παρέλασης η και τουλάχιστο 1 ώρα μετά από αυτή εφ’όσον διαδηλωτές και Μ.Α.Τ παραμείναμε στον χώρο της παρέλασης χωρίς κανείς να αντιληφθεί ενα τέτοιο γεγονός που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.
Ό,τι έγινε και εάν επαναλαμβάνουμε έγινε όπως παρουσιάστηκε δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την Λαική διαμαρτυρία στην παρέλαση . Ωστόσο κάποιοι που είχαν προφανές συμφέρον και οι γνωστοί εργολάβοι της « ενημέρωσης» έσπευσαν να συνδέσουν το ατυχές «συμβάν»;;;;;με τους διαδηλωτές στην παρέλαση εξυπηρετώντας με το αζημίωτο πάντοτε τα αφεντικά τους.
Η φερόμενη ως δράστης δεν αποτελεί μέρος ομάδας διότι απλά δεν υπάρχει ομάδα. Υπάρχουν μόνο Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν αυθόρμητα ενάντια στην καταστροφή και το ξεπούλημα του τόπου και αυτό ενοχλεί κάποιους .
Οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί τοποτηρητές της τρόικας και του παρακράτους που κυβερνά χρησιμοποιούν την μέθοδο της σκευωρίας για να παρουσιάσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες ως κοινούς εγκληματίες και τραμπούκους καταλογίζοντας αξιόποινες πράξεις που εάν και το τονίζουμε εάν έγιναν ,έγιναν σε άλλο χώρο και χρονική στιγμή από αυτή της παρέλασης και της διαμαρτυρίας!
Εμείς μιας και ανήκουμε στον Λαό και όχι στην αυτοδιοικητική ελίτ έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και τα ανακλαστικά του κόσμου που έχει αντιληφθεί πλέον και το ποιόν τους αλλά και τις μεθόδους τους.
Ο αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία και Εθνική ανάταση θα συνεχισθεί μέχρις εσχάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html