Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ >Ε-Δ< ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΒΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΝΙΘΑ ΡΟΔΟΥ !!ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΣΑΠΙΌ- ΕΠΊΣΗΣ ΣΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ + ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ !!!!




Η καταγγελία μας ήρθε μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος στο μπλόκ μας από κάποιον Μ.Κ που διαμένει στην Σορωνή, όπως μας αποκάλυψε ότι εντόπισε το υπαίθριο χασαπιό τους
Οταν πρίν από μήνες αναφέραμε σχετική καταγγελία περί κατανάλωσης σκύλων απο
συγκεκριμένη εθνικότητα αμέσως έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για ψευδής ειδήσεις εδώ το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ ,μετά έσκασε η είδηση πως στην Αθήνα γίνετε το ίδιο,τότε απλά σώπασαν, εδώ το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ .
Εδώ πλέον τα πράγματα βρίσκονται εκτός έλεγχου,άνθρωποι χάνουν τα ζώα τους από τους κήπους τους,παρακολουθήστε για παράδειγμα στα παράπονα ρόδου πόσα σκυλιά αναζητούνται σχεδόν κάθε μέρα !κάντε μια βόλτα στης γειτονιές και βλέπετε στης στάσεις και στους στύλους πόσα σκυλιά και γάτες αναζητούνται !!!κάποιοι τρώνε τα ζώα!!!το εύκολο κρέας για κάποιους λαθρομετανάστες αλλά όχι μόνο είναι τα κατοικίδια.
Συμβουλή Αk: προστατεύσετε τα κατοικίδια εκπαιδεύοντας τα να μην τρώνε από άλλα χέρια,με μια απλή μέθοδο ,για 2 μήνες 5 φορές τον μήνα να στείλετε κάποιον άγνωστο να του πετάει μαγειρεμένο κρέας γομωμένο με πιπέρι και να φεύγει,αυτο θα κάνει το σκυλί να μην τρώει από ξένους


1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html