Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ!!ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ




ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΡΟΔΙΑΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!!

Συμπατριώτης μας καταγγέλλει τους υπευθύνους και τον διευθυντή του υποκαταστήματος Ρόδου για χουντικές μεθόδους και τακτικές !

Μας αποκάλυψε  πως ενώ έδινε 500ευρώ ως  μέρος των χρημάτων που οφειλή, ο διευθυντής αρνήθηκε τον διακανονισμό κατηγορηματικά, στέλλοντας συνεργείο στις 3 τα ξημερώματα και έκοψαν την ηλεκτροδότηση στην επιχείρηση του συμπολίτη μας, και  τώρα ο συμπατριώτης μας είναι στο χείλος του γκρεμού σε οικογενειακό επίπεδο, και σε απόγνωση λόγο του οικονομικού μαρασμού τις επιχείρησής του που του προκάλεσε η άδικη διακοπή ρεύματος!!!

Η ακόλουθη μαγνητοσκόπηση ειναι διαφωτιστική ως προς το αληθές της υποθέσεως ,δείτε την μαρτυρία κατάθεση ψυχής!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Αk:ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,,,, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ? ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ??? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ -Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ- ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html