Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΒΟΜΒΑ!!! ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ" ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓIΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ!!? βιντεο&ηχητικό




ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 Η 54 ΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ??ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ

ΒΟΜΒΑ>Ε-Δ< !!! ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ" ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓIΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ!!? βιντεο&ηχητικό
 
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!


Το παρακράτος του δήμου Ρόδου αλλά και του πολιτικού συστήματος εν δράση !!!
Τα στοιχεία που θα διαβάσετε είναι συγκεντρωμένα μετά από δική μας έρευνα και είναι άκρως αποκαλυπτικά !!!!!

Για να δούμε πρώτα το ποιός είναι ο "Καρατζιάς" ;;;;
Είναι  ένας από τους πιό αμφιλεγόμενους δημοτικούς σύμβουλους διαπλεκόμενος και εμπλεγμένος σε σκάνδαλα από την εποχή του Γιαννόπουλλου.Χωρίς καμία ιδιαίτερη μόρφωση χαίρει και επί των ημερών του Κουσουρνά ιδιαίτερων προνομίων αφού παίζει τον ρόλο του πρωτοπαλίκαρου και του παιδιού για όλες τις «δουλειές». Γιαυτό και
αμείβεται με μισθο 2300 ευρω τον μήνα έναντι 900 που παίρνουν οι υπόλοιποι.
  Είναι επίσης γνωστός για την δράση του στο νησί  αλωνίζοντας τα νυχτερινά κλάμπ όπου καλίγραμες κυρίες προσφέρουν «υπηρεσίες» (κωλόμπαρα) αλλά και από καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στον Δήμο όπου αν τα θύματα δεν ενδώσουν στις ορέξεις του απολύονται!!
   Έχει και δράση ώς οικοπεδοφάγος στην περιοχή του νοσοκομείου όπου τα οικόπεδα επιβλέπουν λαθρομετανάστες που κοιμούνται μέσα σε εγκαταλελειμένα λεωφορεία και παράγκες!!
  Υπάρχουν και άλλα πολλά  αλλά προς το παρόν αυτά σκιαγραφούν το επίπεδο του «λαμπρού» αυτού αστεριού της πολιτικής ζωής στην Ρόδο!
Πάμε όμως στα γεγονότα και τις αποδείξεις τώρα,στοιχεία επαναλαμβάνω που συλλέξαμε εμείς μιάς και από την αρχή υπήρχαν αμφιβολίες  για το γεγονός  όπως αυτό παρουσιάσθηκε!

 Σιγά σιγά το νήμα της αλήθειας ξετυλίγεται με την ομολογία-δήλωση του ιατρού που τον «περιέθαλψε» που λέει ότι έφερε μόνο μικρή εκδορά στην πλάτη στην οποία του επέβαλαν (γιατί δεν υπήρχε ανάγκη) να κάνει 2 ράμματα των 2 χιλιοστών! συμφωνα όμως με την επίσιμη σελίδα της αστυνομίας αναφέρετε το εξης :φερει τραύμα στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα 
:
Κ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΣΑΣ  ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ  ΤΟ «ΤΡΑΥΜΑ»!!!!!!

Παραδέχθηκαν στο νοσοκομείο επίσης ό,τι ενώ ο «παθών» αποχώρησε αργότερα επανήλθε και  κάτω από πιέσεις γνωστών πολιτικών προσώπων επεβλήθη η διανυκτέρευσή του !!

Η φερόμενη ώς δράστης της επίθεσης δέχθηκε επίθεση έξω από την καφετέρια people&people  μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον Καρατζιά και  σηνελήφθη την ώρα που μεταίβαινε στο αστ.τμήμα για να υποβάλλει μύνηση για χειροδικία και εξύβριση.Τα προηγούμενα γεγονότα έλαβαν χώρα μπροστά σε πλήθος αστυνομικών  και τον κ.Τσακιράκη.
  Μάλιστα κατά το επεισόδιο και επαναλαμβάνουμε  ενώπιων ενστόλων ο Καρατζιάς έσκισε την φανέλα της γυναίκας της είπε  κατά λέξη «εγώ είμαι ο νόμος εδώ ,όπου και να πας είναι δικοί μου και θα μου κλάσεις τον πού@@ο βρωμομ@@νο ανοργασμική που αν σε φτύσω θα σβήσεις».

Να λοιπόν γιατί συνέλαβαν την άτυχη γυναίκα!! Αφ’ενός για να μην προλάβει να υποβάλλει μύνηση για την αισχρή φραστική επίθεση και χειροδικία που δέχθηκε από τον Καρατζιά!
  Αφ’εταίρου λέγοντας  ό,τι στην επίθεση συμμετείχαν και άτομα από τους διαδηλωτές  να στιγματιστούν αυτοί΄  στα μάτια του Ροδιακού λαού!!


Ολως τυχαίως περνούσε από εκεί ο Δήμαρχος και τον μετεφερε στο νοσοκομείο συνοδεία 15 ατόμων της ακολουθίας του!Στο πουκάμισο και το σακκάκι του Καρατζιά δεν φάνηκε πουθενά σταγόνα αίματος (αν χρειαζόταν κάποιος και 2 ράμματα και όχι 50 που ισχυρίσθηκαν θα έπρεπε να πετάξει τα ρούχα του από το αίμα)!!


Για να δουμε όμως ποιό προσεκτικά την μαγνητοσκόπηση και τι δήλωσε ο ίδιος!!!
                                                                               ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΦΜ 12 

Για να ακούσουμε ξανά και τον δήμαρχο και της δηλώσεις του στα κανάλια





Αk:Η Ιωάννα δεν ήταν με τους αγανακτισμένους που σας τα φώναζαν!!
είναι δε ύποπτο πως και γιατί ενέμπλεξαν την Ιωάννα με τους διαμαρτυρώμενους ?σας συμφέρει αυτή η κατάσταση έτσι?
Περίεργη είναι και η Ιωάννα η όποία ήρθε για λίγο  εκεί που ήταν οι αγανακτισμένοι αλλά δεν φώναξε!! 
<εξετάζετε η περιπτωση προβοκάτσιας>!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

2 σχόλια:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html