Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα παλέψουμε για να  εμποδίσουμε μια ακόμη καταστροφική απόφαση για τα παιδιά μας  για τα σχολεία μας για την παιδεία του τόπου μας!
Οι μανδαρινοι των Αθηνών και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους ξαναχτυπούν !Αφού έχουν διαλύσει την υγεία την πρόνοια την αυτοδιοίκηση και την ασφάλεια του τόπου τώρα χτυπούν και τον ιερό θεσμό της παιδείας!
Τις προηγούμενες μέρες γίναμε όλοι και πάλι μάρτυρες ενός σήριαλ μετάθεσης ευθυνών αποπροσανατολισμού και
παραπληροφόρησης , ψευδών διαβεβαιώσεων και πρωτοβουλιών δήθεν απο τους  βουλευτές και άλλους εκλεγμένους του νομού μας.
Ένα σήριαλ που ξετυλίγεται με τον γνωστό τρόπο μέσα απο τα κανάλια της ενημέρωσης που τελικά δημιουργούν πολύ και περιττή σύγχυση στον κόσμο.
Μια σύγχυση απαραίτητη στους υπονομευτές του λαου και τους χειριστές της ξύλινης πολιτικής γλώσσας που δικαιολογεί τα πιο οικτρά εγκλήματα εναντίον του λαου μας στις μέρες μας.


Και για να μην πει κάποιος οτι εκτοξεύουμε απλά κατηγόριες θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι!
Οι αλλαγές στα οργανογράμματα και οι καταργήσεις οργανικών θέσεων δηλαδή θέσεων που έχουν κριθεί απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας δεν αποτελούν έκπληξη ούτε και κάτι το οποίο ήρθε αναπάντεχα  και απρόσμενα το ελάχιστον για τους βουλευτές και όσους διάβασαν τα μνημόνια που οι εθνοσωτήρες όπως μας παρουσιάζονται υπέγραψαν.
Οι καταργήσεις θέσεων και η συρρίκνωση ζωτικών τομέων του κράτους συμπεριλαμβανόμενου και της παιδείας όπου για πολλοστή φορά  βιάζεται  με αποφάσεις σαν και αυτη αποτελούσαν δέσμευση  την οποίαν ανέλαβαν οι εργολάβοι των μνημονίων στην χώρα μας .
Γνώριζαν εξ αρχής οτι θα καρατομηθουν οι θεσμοί στο όνομα μιας στείρας δήθεν μεταρρύθμισης οπως καλούν την διάλυση κάθε οργανωμένης δομής του κράτους μας  επειδή αυτό τους ζήτησαν οι εκδικητές του Βερολίνου.
Οι αμείλικτοι τιμωροί των Ελλήνων που με αυτά τα μέτρα επιβάλλουν την εξαθλίωση μας στην παρούσα φάση αλλά εδώ χτυπούν την παιδεία δηλαδή το μέλλον .διότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει οτι λαοί χωρίς παιδεία δεν έχουν κανένα μέλλον.
Και εδω βρίσκεται το κλειδί .Δεν ειναι οικονομικό το θεμα μόνο!

Βάλλεται συνολικά ο Ελληνισμός με αυτα τα μέτρα και ιδιαίτερα ο ανθός!τα παιδιά μας η ελπίδα και το αυριο του τόπου μας!!
Έρχονται τωρα λοιπόν ολοι αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ στα εθνοκτονα μνημόνια - και είμαστε μάλλον η μοναδική πόλη που εχει και δήμαρχο που ψήφισε ως βουλευτής  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ- και περιφέρονται στα κανάλια αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την εξαίρεση της Ροδου  και με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις συμπαρίστανται στους γονείς και τους δασκάλους και αλλα τέτοια φαιδρά προς κατανάλωση!!
Για ακόμη μια φορά υποτιμούν την νοημοσύνη μας!Απο την  μια ψηφίζουν  την καταδίκη μας  προσυπογράφοντας τα Φ.ε.κ που στις μερες μας έρχονται απο το Βερολίνο  και απο την άλλη μας συμπαρίστανται και συμπάσχουν.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Γονείς παιδιά εκπαιδευτικοί και ολοι οι Έλληνες γενικότερα ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

Είναι αργά βέβαια αλλά έστω και την ύστατη στιγμή όποιοι αγαπούν αυτή την ευλογημένη γη αυτήν την πατρίδα του φωτός και του πολιτισμού που εκπέμπη ακόμη και σήμερα ως τα περατα της γαίας,
ειλικρινά θα πρέπει να αποστασιοποιηθούν απο τα κόμματα.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

Μας διχάζουν και μας εμπαίζουν ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ  και ενω βλέπουμε τα πάντα να καταρρέουν είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε γιατί είμαστε διαιρεμένοι!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Τους ενδιαφέρει μονό η ολοκλήρωση της αποστολής τους που είναι η τυφλή υπακοή στους δανειστές και η διάλυση της κοινωνίας της παιδειας της υγειας της πρόνοιας και της ασφάλειας ενω οι αντιπολιτευόμενοι αντιδρώντας χλιαρά και στοχευμενα αναμένουν την αύξηση των ποσοστών τους ως φυσικό επακόλουθο της εξαθλίωσης του λαου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

Θα φωνάξουμε !Θα διαμαρτυρηθούμεα απειλήσουμε και Θα εκβιασουμε για το μέλλον των παιδιών μας!!
Κάποια ημέρα θα σταθούν μπροστά μας και θα μας ρωτήσουν .Τι κάνατε εσείς όταν γινόντουσαν αυτά τα εγκλήματα σε βάρος μας ! Καλύτερα να τους απαντήσουμε οτι αγωνιστήκαμε οτι φωνάξαμε οτι ματώσαμε γιαυτα όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι για εμάς.
Ας αποφασίσουμε λοιπόν εδω και τωρα να κινητοποιηθούμε δυναμικά και να μην αφήσουμε περιθώρια επιλογής στους υπονομευτές μας .
ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΥΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ!!!

{ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ} ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΥΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!!!


ΔΥΝΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ -ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 


Πολυδεύκης-Ακουσίλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html