Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΟΠΠΥ ΡΟΔΟΥ{ΙΚΑ}ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ?????


Αναγνώστης μας ενημέρωσε σήμερα για ένα περιστατικό που του συνέβη στο ΙΚΑ Ρόδου,και ακούστε να δείτε τι έπαθε,,,,



Πήγε για ένα ατύχημα που είχε στο πόδι εκεί συνάντησε κατόπιν ραντεβού τον ιατρό{Σ,,,,,Η} εκεί ο γιατρός μετά από πατ κιουτ εξετάσεις επικαλέστηκε πως δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία και επιδέσμους, έτσι τον έκλεισε ραντεβού στο ιδιωτικό του ιατρείο για
περαιτέρω εξετάσεις,τελειώνοντας τις εξετάσεις του ζήτησε 100 ευρώ για την επίσκεψη πατ κιουτ λέμε, και του πρότεινε ότι χωρίς απόδειξη η επίσκεψη χρεώνεται 50 ευρώ!!έτσι ο αναγνώστης πλήρωσε τα ποιο λίγα δηλαδή τα 50.
Από ότι μαθαίνω αυτό γίνετε αρκετό χρόνο τώρα και ίσως με την ανέχεια και της πλάτες του διευθυντή ΙΚΑ Ρόδου!!!!
Εμείς λέμε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο φανταστείτε μόνο τα φακελάκια που ζητούσαν πριν ξεσπάσει η κρίση τότε δηλαδή που ο μισθός ήταν ολόκληρος και με όλα τα έξτρα,,φανταστείτε τώρα τι γίνετε,,,απλά τώρα έχουν αποθρασύνει τελείως!!!!
Ο αναγνώστης μας έδωσε τα στοιχεία του ιατρού και μας αποκάλυψε πως θα πάει στην δικαιοσύνη η όπου άλλου χρειαστεί !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html