Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ:ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΈΣ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΠΥΥ !!!!!









 Το στίγμα της εύρυθμης λειτουργίας στο ΕΟΠΥΥ Ρόδου υποσχέθηκε ο διοικητής του υποκαταστήματος Ρόδου μιλώντας στην οικογένεια που κατάγγειλε τον εκμεταλλευτή ιατρό,επίσης ξεκαθάρισε πως θα πατάξει τους κράχτες ιατρούς που αθετούν την συμφωνία που έκαναν με τον ΕΟΠΥΥ  αλλά και τα φαινόμενα διαφθοράς που καταγγέλλονται.

Παρών στο ραντεβού που είχε με την καταγγέλουσα  οικογένεια σήμερα 29-4-2013 ο
διοικητής του ΕΟΠΥΥ ΙΚΑ Ρόδου συνεργάσιμος και φιλικός άκουσε τον καταγγέλλων πολίτη και του προέτρεψε να κάνει έγγραφη αναφορά καταγγελία,γιατί όπως τους είπε πολύ καταγγέλλουν αλλά λίγοι καταγγέλλουν επώνυμα,έτσι τους είπε, αν θέλουν να κάνουν έγγραφη αναφορά για να μπορεί και ο ίδιος να επέμβει επί του ζητήματος αποφασιστικά.

Οπότε ο καταγγέλλων πολίτης θα παραδώσει αύριο κιόλας την εγράφη αναφορά καταγγελία στον διευθυντή !!!!Τέρμα τα ψέματα και η απάτες λοιπόν για κάποιους,όλα έχουν τα όρια τους !!!



Εύγε στον κ. Γ. Συμεωνίδη. 

Σχετικά άρθρα
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3191.html
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8433.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html