Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ:ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ HTAN ΚΛΕΙΣΤΟ!!ΒΙΝΤΕΟ




ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ HTAN ΚΛΕΙΣΤΟ

Απίστευτο περιστατικό συνέβη προχθές στο κάστρο της Λίνδου,τουρίστας που είχε πρόβλημα ακράτειας τα έκανε πάνω του λόγο ότι ακόμα δεν έχουν προσλάβει  καθαρίστρια, και υπό αυτές της συνθήκες έκλεισαν τα αποχωρητήρια λόγο ότι  είναι σε "αθλία"
κατάσταση.
Αυτό δεν είναι αμέλεια είναι ξεφτίλα για κάποιους δημοτικούς υπεύθυνους που το επικαλουντε τάχα μου πως δεν τους επιτρέπουν οι τροικανοί και κράτος  να προσλάβουν υπαλλήλους καθαριότητας, σε γενικές γραμμές δηλαδή ο εξευτελισμός της χώρας μας συνεχίζεται αλλά και με την βοήθεια της αρχαιολογίας που σφυρά αδιαφορα σε αυτόν τον εξευτελισμό του τόπου μας!!!


Ποιοι είναι άραγε οι επέτειοι της ξεφτίλας αυτής ? είναι ο Κουσουρνάς ο Ζωίδης ο Νικητιάδης  και Ο Κρεμαστινός που τήρησαν κομματική πειθαρχεία στην κυβέρνηση G Παπανδρέου και υπόγραψαν το μνημόνιο παραδίδοντας την χωρα στους τυράννους της οικουμένης, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!λες και δεν είχαμε άλλη λύση!!το να κόβαμε δικό μας νόμισμα και να βγαίναμε από το καταστροφικό ευρώ,[την δραχμή μας δηλαδή] δεν θα ήταν λύση αυτή? και βέβαιος θα ήτανε αλλα δεν το έπραξαν τήρησαν κομματική πειθαρχεία στις εντολές του "εβραιοπωλονου" Μινέικο Παπανδρέου φοβούμενοι προφανώς την απομάκρυνση τους από τα σαλόνια της Αθηνας αλλα και τον παχυλό μισθού του βουλευτή και δεν ρίξανε την κυβέρνηση!!!έτσι λοιπόν συνέδραμαν με την ψήφο τους στην κατοχή της χώρας από τους Γερμανούς της Merkel σόιμπλε και ΔΝΤ.
Αυτά συμβαίνουν στην υπό κατοχή χωρα μας το 2013,,,άραγε τι θα λένε η μεταγενέστερες γενεές για αυτήν την κάστα των Ελληνοφωνων προδοτών που πρόδωσαν το έθνος?και ότι ο υπάλληλος επίτροπος των τοκογλύφων θα αποφάσιζε που και ποτε θα προσληφθούν εργάτες καθαριότητας?


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του newskosmos tv

ΠΗΓΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
http://www.youtube.com/user/NewsKosmos?feature=watch  FM12




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html