Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

NEO BINTEO!!ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑΣ:ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΟΥΓΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA


Σε λίγες μέρες θα γελούν και οι πέτρες!!!!!!



Μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στο μπρελοκ της Ιωάννας και έχουμε τα αποτελέσματα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι !!!!

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πρέπει να απομακρυνθούν από τον δήμο Ρόδου,και δεν είναι άλλοι από τους Καρατζιά και Κουσουρνά!!!!Αυτό θα σημάνει το τέλος εποχής του μαφιόζικου συνονθυλεύματος και της μαύρης κατάρας που σκέπασε τον
δήμο Ρόδου!!!



ΠΗΓΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ:FM12 NEWSKOSMOS

Μήν νομίζουμε λοιπόν πως θα κάνουνε ότι θέλουνε και όπως θέλουνε πλέον τα φασιστοειδή δημοκρατικά κατακάθια του δήμου λόγο της ιδιότητος τους,αλλά αν αποδειχτεί η πλεκτάνη που στίσανε σε μια αθώα γυναίκα δεν θα περάσει στο ντούκου,θα μαζέψουμε την μισή Ρόδο και θα έρθουμε μέρα μεσημέρι έξω από τον δήμο και θα ζητήσουμε την απομάκρυνση των υπαίτιων!
>Αk<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html