Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ- ΒΙΝΤΕΟ




23-5-2013
Μετρημένοι στα δάκτυλα και εφέτος οι πατριώτες της Ρόδου που τίμησαν την μνήμη του Κώστα Ηλιακή, δυσάρεστο και αποκαρδιωτικό εν μέρει να βλέπεις με πόση απαξίωση οι σημερινή έλληνες αδιαφορούν περιφρονητικά σε μια επέτειο μνήμης ενός νέου ανθρώπου που έπεσε υπερασπιζόμενος τα εθνικά σύνορα.
Μήπως έχει ταυτιστεί ο πατριωτισμός με τον φασισμό? η μήπως τα εθνικά λάβαρα και
σύμβολα με τον ρατσισμό η την χρυσή αυγή?όπως και να το φαντάζονται τα κονσερβοκούτια οι χαλαροί και οι φραπεδιάρηδες της Ρόδου κάνουν του μυαλού τους του ζελεδιασμένου και κονσερβοποιημένου.
Η επέτειος τελέστει κανονικά  με πατριώτες αδούλωτους και εθνικά σκεπτόμενους και όχι με στρατιωτάκια κομματικής γραμμής.
Το αποτέλεσμα ήταν πως κάποιοι τίμησαν τον Κώστα Ηλιάκη στην επέτειο μνήμης του.

Ο σύλλογος που καθιέρωσε την τελετή μνήμης του Κώστα στην Ρόδο ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την επέτειο.

Δείτε την μαγνητοσκόπηση και ακούστε προσεκτικά τον ομιλητή για να μπορέσετε να καταλάβετε γιατί  ο σύλλογος ανάλαβε το κενό της πολιτείας?



Πηγή βίντεο:NEKTRON444

Αk:ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

2 σχόλια:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html