Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΡΟΔΟΣ:ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ !!!





ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

Επίσης τα κατάπτυστα συγχαρητήρια μας στους Ρόδιους Ελληνόφωνους ιδιοκτήτες ταξί που ενοικίασαν τα οχήματα τους σε αλλοδαπούς οδηγούς.
Το λέμε αυτό διότι ο ταξιτζής στην φωτογραφία δεν ήταν Ελληνας.

Είναι γεγονός πλέον πως στην  Ρόδο πάνω από 60 οχήματα ταξί ενοικιάστηκαν σε Αλβανούς   που μέσα σε αυτούς υπάρχουν βαρόνοι  ναρκωτικών και σωματέμπορες που
πολύ απλά κάνουν αστοχοποιήτα την δουλειά τους χωρίς ιδιαίτερες επιφυλάξεις,αυτό όμως δεν σκιαγραφεί τον ξεπεσμό του επαγγέλματος που αμη τι άλλο είναι κάποιου είδους κοινωνικού λειτουργήματος το επάγγελμα,όμως αντί αυτού  βλέπουμε καθημερινά το επάγγελμα του ταξιτζή να ξεφτιλίζετε όλο και ποιό πολύ,βλέπουμε οδηγούς ταξί να δουλεύουν ανέντιμα με τάσεις αρπακτικού!!!!
Κάθε μέρα βλέπουμε ταξί να προσπαθούν να ψαρέψουν τουρίστες επαιτώντας  σε στάσεις λεωφορείων εκλιπαρώντας τους τουρίστες να προτιμήσουν μια ποιό έξυπνη οικονομική και γρήγορη μετακίνηση,,περιττό να σας πούμε πως οι τουρίστες νομίζουν ότι βρίσκονται στην μέση ανατολή η τουρκία γιατί έτσι συμπεριφέρονται οι εκεί ταξιτζήδες,, αυτά λοιπόν κύριοι ιδιοκτήτες ταξί συνεχίστε έτσι,και  όποιος σας πετάει το χρήμα στο τραπέζι και ζεστό μάλιστα ορμάμε τρώτε και μην σας μέλει τίποτα........

ΠΗΓΗ: Ροπαλοφόρος Κάρας

Αk:ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ ΑΙΣΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html