Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΒΟΛΗ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!! ΧΘΕΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ


 ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ

Χθες στα πευκάκια στο μνημείο "το Πτολεμαίων" στο Ροδίνη  γιόρτασαν οι μουσουλμάνοι της  Ρόδου δήθεν  τον ερχομό της άνοιξης,,,,,ημέρα που διάλεξαν να εορτάσουν τον ερχομό
της άνοιξης ?!!!!
 Με δυνατή  μουσική που ακούγονταν χιλιόμετρα, χορούς  τραγούδια,άφθονα πιοτά, δωρεάν σουβλάκια περίπου 70 μουσουλμάνοι της Ρόδου πρόσβαλαν την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων   που σφαγιάστηκαν από τους ομόθρησκους τους Τούρκους δήθεν για τον ερχομό της άνοιξης ,λες και δεν είχε άλλες μέρες να την γιορτάσουν.!!!
Μεγάλη ασέβεια αυτό που έκαναν και θα κριθούν από της Ροδιακή κοινωνία!!!!

Το γλέντι τους κράτησε μέχρι της 18:30  οπού και αποχώρησαν μισομεθυσμένοι .
Στο γλέντι αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρχαν και πολύ Αλβανοί ομόθρησκοι τους !!!!!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Είναι άξιο σχολιασμού επίσης πως κάποιος τους έδωσε άδεια να ανάψουν φωτιές και να ψήνουν σε αντιπυρική περίοδο σε  προστατευόμενη περιοχή!!! οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους τους πολίτες το ίδιο?
Όποιος και να ήταν,,,, είναι άξιος για ένα μούντζωμα εξ επαφής και φτύσιμο αφού έδωσε άδεια να εορτάσουν δήθεν τον ερχομό της άνοιξης στους μουσουλμάνους της Ρόδου, την ημέρα που άλλοι Έλληνες πενθούν για τον ξεριζωμό και της σφαγές των Ελλήνων του Πόντου  από τους  μισάνθρωπους τούρκους!!!!

ΕΙΝΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ- ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!!

1 σχόλιο:

  1. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html