Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ" ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ !!!!





Ο γνωστός σε όλους πλεον στην  Δωδεκάνησο καταστροφέας και υπονομευτής του Νοσοκομείου!

Ο  πρώτος διοικητής στην ιστορία που μηνύθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου για την στάση του και το καταστροφικό του έργο στο σημαντικότερο ίδρυμα για τον Δωδεκανησιακό λαό!

Ο διοικητής  '' ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ'' της κατοχικής μνημονικής κυβέρνησης εκτελεί πιστά τα νοσηρά σχέδια των επικυρίαρχων και των γερμανοτσολιάδων που πασχίζουν με κάθε τρόπο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού και των γιατρών να διαλύσουν κυριολεκτικά την υγεία στα Δωδεκάνησσα και να την παραδώσουν στα χέρια των γνωστών πλέον
σε όλους ιδιωτών ''επενδυτών'' για να την εξυγιάνουν.

Η τοποθέτησή του στην νευραλγική αυτή θέση από τους δοσίλογους που λυμαίνονται τον τόπο μόνο τυχαία δεν είναι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή!

Ο συγκεκριμένος είναι γνήσιο τέκνο της σχολής των σημιτικών πασοκτζήδων με γνώση στα νομικά τερτίπια και εμπειρία στην διαπλοκή και την κωλυσιεργία, όπλα που χρησιμοποιεί κατά κόρον  η χούντα των κυβερνώντων στην διάλυση της χώρας.

Έχει να επιδείξει πλούσια δράση στο παρελθόν αφού μετά την εκλογή του ως βουλευτής το 1996 με τον εβραιόδουλο σημίτη και την συμμετοχή του σε διαρκείς  επιτροπές της βουλής όπου διασπαθίστηκε άφθονο δημόσιο χρήμα, τοποθετήθηκε πρόεδρος του λιμενικού ταμείου όπου κι εκεί χοροστάτησε στο πάρτυ με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για την νέα μαρίνα και τον τουριστικό λιμένα της Ρόδου και των υπολοίπων νησιών.

Με αυτές τις περγαμηνές και την ταυτότητα του γνήσιου κομματόσκυλου, ανέλαβε το νοσοκομείο για να καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι ασθενείς να σιτίζονται με πατάτες μπλούμ και αρακά που παρασκευάζονται με την βοήθεια μαγείρων του στρατού ελλείψει προσωπικού ενώ το ίδρυμα να λειτουργεί με δωρεές επιχειρηματιών του νησιού και απο τους γιατρούς του κόσμου  σε αναλώσιμα και φάρμακα ωσάν να βρίσκονταν σε κάποια υπανάπτυκτη αφρικανική χώρα!

Ακολουθεί πιστά και αυτός την γνωστή πασοκική συνταγή ''Διαλύστε το και παραδώστε το στους ιδιώτες για ένα πιάτο φακκή''

Οι δικαιολογίες και οι προφάσεις ατέλειωτες! Δεν εγκρίθηκαν οι πιστώσεις, δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις, θα έρθουν έκτακτοι και πολλά άλλα φαιδρά για να καθησυχάζονται οι όποιες αντιδράσεις ενώ ταυτόχρονα κλείνονται τα στόματα των εργαζομένων με επαπειλούμενες απολύσεις και άλλα αυταρχικά μέτρα!
Στο μεταξύ το μοναδικό δημόσιο ίδρυμα υγείας καρκινοβατεί και αναμένει να διακοσμήσει με την σειρά του τον κατάλογο των ιδρυμάτων προς ''εξυγίανση'' δηλαδή για ξεπούλημα!!

Στο βίντεο που ακολουθεί τον βλέπετε να πρωταγωνιστεί σε ρουσφετολογικό τηλεφώνημα στο γραφείο του για πρόσληψη υπαλλήλου μιας και τώρα πλέον οι υπό πρόσληψη θα  ''αξιολογούνται'' με ποιά κριτήρια άραγε???από τους διοικητές καθ'υπόδειξη της δημοκρατικής  τρικομματικής χούντας 

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!.

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ,,ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΩΜΗΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html