Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΙΖΟΣ:ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ- ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΕ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ-ΈΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Επισκεφτήκαμε το σπίτι του Μιχάλη Λοίζου για να δούμε με τα μάτια μας της κατάσταση που βιώνει μια οικογένεια στην Μέγκαυλη , μιας και τα τοπικά μ.μ.ε κάνουν γαργάρες στους ημετέρους και κομματικούς φίλους,δημοσιογράφοι δεν είμαστε αλλά όσο τα κανάλια ραδιόφωνα και εφημερίδες παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής και των ημετέρων στην κομματοκρατία που ζει και βασιλεύει στο τόπο,,, θα υπάρχουμε εμείς για να γνωστοποιούμε και να ξεσκεπάζουμε τις λαμωγιές  τα βρώμικα σχέδια τους και της ειδήσεις που δεν συμφέρει στο κατεστημένο να βγαίνουν.
Τα αναφέρουμε αυτά λόγο πως ό πατέρας του Βασίλη μας αποκάλυψε πως ειδοποίησε
γνωστά τηλεοπτικά τοπικά κανάλια εδώ και πολύ καιρό αλλά κανείς δεν
ενδιαφέρθηκε και ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ !!! 
Πήγαμε λοιπόν εμείς και διαπιστώσαμε την κατάσταση μιας άτυχης και πονεμένες οικογένειας που περνάει τα  δικά της μαρτύρια χωρίς καμία βοήθεια από τους υπαίτιους της κλίκας του νοσοκομείου Ρόδου.
Είδαμε ένα βασανισμένο κωφάλαλο παιδί να ζει σε μια "κόλαση" με τους οικείους του να αδυνατούν πλέον να αντεπεξέλθουν με τα οικονομικά έξοδα που χρειάζονται για να κρατήσουν το παιδί τους ζωντανό!!!!Ο άτυχος Μιχάλης είναι 30 κιλά τώρα με σταματημένα τα τρία τέταρτα της καρδιάς του και ζει με φάρμακα.
Το θέμα είναι παρα πολύ σοβαρό γιαυτό οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι που απέκρυψαν το κρούσμα λεγεωνέλας και κόντεψαν να πεθάνουν τον άτυχο Βασίλη πρέπει να αναλάβουν της ευθύνες τους, και ποιες είναι αυτές ? είναι τα έξοδα νοσηλειών τα φάρμακα και  βοήθεια στο σπίτι, από τον δήμο και το νοσοκομείο....


Ιδού και το ντοκουμέντο με την γνωμα\τευση του γενικού νοσοκομείου Αγίου Νικόλα Κρήτης.Γιατί εμείς μιλάμε μόνο με αποδείξεις!!!! Κάντε κλίκ στης εικόνες για μεγέθυνση


























'Ομως αντί να του παράσχουν την αυτονόητη βοήθεια που χρειάζεται,  θα του κόψουν και το μικρό βοήθημα από την αναπηρία που έχει  με τον νέο νόμο της τρικομματικής δικτατορίας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ


Το θέμα θα κάνει τον γύρο του κόσμου αυτό είναι το σίγουρο γιαυτό άμεσα κάποιοι να αναλάβουν της ευθύνες τους.
Η Μάνα του Βασίλη καλεί για βοήθεια την Ροδιακή κοινωνία
Το τηλέφωνο του Μιχάλη Λοίζου είναι 6986692824 και της οικίας του 22410-03547 για όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια < ΕΠΕΙΓΟΝ>!!!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΧΑΡΙΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html