Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΒΟΜΒΑ:ΡΟΔΟΣ: ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ-ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΌΡΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΠΙΣΩ -ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙ? ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ



Αναγνώστης μας γνωστοποίησε πως προ ημερών Αλβανός οδηγός ταξί συνελήφθη από την τροχαία Ρόδου γιατί παραβίασε ερυθρό σηματοδότη ,με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν το δίπλωμα για δύο μήνες γιατί  αυτό προβλέπει ο νόμος αλλά για άγνωστο λόγο του ξαναδωσαν το δίπλωμα πίσω λόγο ανωτέρας διαταγής!!!
Σας παραθέτουμε το ΕΜΕΙΛ του αναγνώστη Κ.Π που μας έστειλε όπως είναι, χωρίς λογοκρισία!!

Χαίρετε είμαι ιδιοκτήτης ταξί στην Ρόδο 25 χρόνια,λόγο συνταξιοδότησης μου μεταβίβασα την άδεια ταξί στο υιό μου όπου και εργάζεται,πρίν 2 χρόνια ο μικρός παραβίασε κόκκινο φανάρι και για κακή
του τύχη τον έπιασε η τροχαία και του αφαίρεσαν το δίπλωμα εν μέσο καλοκαιριού για δύο μήνες αφού αυτό προβλέπει ο νόμος όπως μας είπαν στην τροχαία.

Ενα παρόμοιο περιστατικό συνέβη προ ημερών στην πόλη μας με Αλλοδαπό οδηγό ταξί που όμως για αυτόν το δίπλωμα του αφαιρέθηκε μόνον για 3 μέρες!! και ερωτώ γιατί να μην είναι ο νόμος ίδιος για όλους τους κάτοικους αυτης της χώρας?
Έψαξα όμως για τα αίτια και βρήκα γιατί  δόθηκε η άδεια πίσω στο αλλοδαπό ταξί !!!!
Έβαλε μέσον τον "μεγαλοεστιατορα" Αυγουστίνο που από ότι φαίνεται έχει μεγάλες πλάτες!!!
Το ταξί με αριθμό 299 είναι που το οδηγά ο Αλβανός για του λόγου το αληθές ,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html