Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ >Ε-Δ< !!!! ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ \!!!!






Όπως είχαμε γράψει πρίν καιρό και αποκαλύψαμε πρώτοι ποιοι είναι οι μεγάλοι επενδυτές  και ποιοί είναι από πίσω τους κάποιοι απλά μας αγνόησαν,ήρθε η μέρα όμως που θα μας κοιτάξουν στα μάτια.
Ποιοί είναι  οι δήθεν επενδυτές που πλασάρει ο δήμαρχος μαζί   με τους συνεργάτες των Γερμανών στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ?

Δεν πρόκειται να το διασκεδάσω περισσότερο μαζί τους μόνο να ξέρουν πως δεν μένει τίποτα κρυφό υπό το φως του Ηλίου!!!!!

Είναι οι μεγάλοι επενδυτές  που θα αναπλάσουν της μαρίνες και τα λιμάνια μας και που θα δώσουν δήθεν εργασία σε ντόπιους? η κάτι άλλο? Οι Τουρκοεβραίοι  θέλουν  τα
εκατομμύρια που παράγουν τα λιμάνια μας και όχι μόνο αυτό, έχουν σκοπό να αγοράσουν τα πάντα ιδρύοντας οθωμανικές βάσεις εμπορίου,με μεγάλο χρηματοδότη των σχεδίων τους το βαθύ τουρκικό κράτος μαζί πάντα με τους διεθνείς τοκογλύφους Ισραηλινούς.

Είναι αλήθεια πως δηλαδή η ισραηλινή κοινότητα Ρόδου μαζί με την ισραηλινοτουρκική τράπεζα ΖΙΡΑΤ και με τον φερόμενο ως εγκέφαλο τον Βίκτωρα Ρεστη υπόγραψαν και πηραν την εκμετάλλευση της νέας μαρίνας ρόδου και την εμπορική διαχείριση του νέου και παλιού λιμανιού πίσω από της πλάτες του Ροδιακού λαού ε τότε αν δεν αντιδράσει ο Ροδιακός λαός είναι άξιος της μοίρας του, και εδώ τώρα προκαλούμε τον δήμαρχο Κουσουρνά να διαψεύσει της πληροφορίες μας , αν όμως δεν απαντήσει και πάνε να περάσουν αυτήν την προδοσία στο ντούκου τότε εμείς οι  απροσκύνητοι και ελεύθεροι Ελληνες μαζί με όποιον συνέλληνα και συνελληνίδα  ταχθεί μαζί μας κατά του ξεπουλήματος του νησιού μας δηλαδή ,,,δεν θα το επιτρέψουμε με τίποτα  !!! εδώ δεν θα τα κάνουν όπως στην Σάμο που πούλησαν  εκεί το Πυθαγορειο σε Τούρκους.
Έχουμε το δικαίωμα να προασπίσουμε τα τοίχοι της πόλης από οποιοδήποτε εισβολέα ......

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

Αk: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ---ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!!!!

2 σχόλια:

  1. οργη και θλιψη για οσα γινονται και οσα θα γινουν αφου κανεις μας δεν αντιδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html