Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ !!! ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ !!!!




Χθές βράδυ άγνωστοι έκαψαν 5 σταθμευμένα οχήματα κοντά στην κόκκινη πόρτα της παλιάς πόλης .
Απο πληροφορίες  που συλλέξαμε  από πηγή σύνδεσμο οδηγηθήκαμε στην άποψη πως οι δράστες θέλησαν να εκδικηθούν κάποιον κάτοικο της παλιάς πόλης "Σ"  που διατηρεί κάποια επιχείρηση και οικία
κοντά στο σημείο επίθεσης των δραστών ,μάθαμε επίσης πως  έχει φεσώσει πολύ κόσμο.
 Μάλιστα της τελευταίες εβδομάδες του είχαν σπάσει τα παράθυρα και του έκοψαν τους τροχούς του αυτοκινήτου  του ,με αποκορύφωμα την τοποθέτηση χειροποίητου  πυροδοτικού μηχανισμού με 4 γκαζάκια  και στουπί που τα βρήκε  η  ασφάλεια στην έρευνα.

Η φωτιά μεταδόθηκε και σε διπλανά οχήματα που οι ιδιοκτήτες τους πλήρωσαν την νύμφη και τα φέσια του γαμπρού, . Τα διπλανά οχήματα ανήκαν σε βιοπαλαιστές εργαζόμενους που λίγο πολύ αυτά  τα υποκείμενα τους φέρνουν σε ποιό άσχημη κατάσταση λόγο πως δεν ήταν ασφαλισμένα για πυρκαγιά και έτσι θα πρέπει να πληρώσουν της ζημιές μόνοι τους!!!!
Αυτά τα ανεγκέφαλα υποκείμενα που έκαψαν το αυτοκίνητο του εχθρού τους δεν σκέφτηκαν της περιουσίες των άλλων ανθρώπων. !!!
Αk:ΒΑΡΙΑ Η ΠΕΛΕΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html