Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ::ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ RODOS VILLAGE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ




Ξεσκέπασμα στην απάτη της ηγεσίας των  ξενοδοχουπαλλήλων  Ρόδου που βγήκε και έκανε δηλώσεις περί τακτοποίησης των οφειλών της εταιρείας Μίτση προς τους εργαζομένους τους,,,αλήθεια Σταμούλη παιδί της δεξιάς σε πόσα γήπεδα παίζεις μπάλα ? ποιούς πας να καλύψεις ? γιατί όλα αυτά τα
ψέματα ?

Οι εργαζόμενοι απόσχουν από  την εργασία τους για τέταρτη μέρα Σταμούλη και λοιποί στο κουκλοθέατρο του σωματίου ,τι βγαίνετε και διακοινώνεται στον Ροδιακό λαό πως επιλύθηκε το πρόβλημα των εργαζομένων "Μίτση",,οι εργαζόμενοι  ζούν ψυχολογικό   εκβιασμό από την διεύθυνση με απειλές μη καταβολής των δεδουλευμένων τους,,,στο βιντεο που ακολουθεί, η πραγματικότητα των δεδομένων είναι διαφορετική από αυτά που σερβίρουν τον κόσμο.

Κάτι που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι Μίτση που ζουν το ίδιο δράμα με τους εργαζόμενους του Rodos village στο Κιοτάρι Ρόδου,,,μονο που κάποιοι και κάποιες φιλούν κατουρημένες ποδιές για ενα μεροκάματο και την σιγουριά της εργασίας τους,,δούλοι με σκυμμένο κεφάλι στα αφεντικά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΡΟΔΟΣ ΒΙΛΑΤΖ

Ο Πέλοπας ήταν παρόν και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους,,,κάλεσε τον διευθυντή να λογοδοτήσει στους εργαζόμενους του και αυτός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε δείτε το βίντεο φωτιά!!!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΕΔΩ
ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html