Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ RODOS VILLAGE !!ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΠΕΡΥΣΕΝΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ!!!

ΌΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ,,,ΟΜΩΣ,,,,,
 ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΤΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!



Θα πρέπει να είναι το ποιό διασκεδαστικό μηνιάτικο της ζωής τους.!!!!!!

Παίδες να πιείτε και ενα ποτηράκι εις υγείαν εις τα κορόιδα,, στο "Γιαννάδι" αύριο.

Το θέμα είναι πάντος πως οι απεργοί πληρωθηκαν το όλο πακέτο σε αντιθεση με τους προσκυνημένους υπόδουλους ραγιάδες,,.....
Και για να ξέρουν μερικοί πως αν το ξενοδοχείο είναι εν λειτουργία δεν υφίσταται το ξαφνικό  τέλος έργου η σύμβασης, από την στιγμή που οι είκοσι εργάτες του έργου είναι σε χρησιμότητα και σε πάγιες ενεργές θέσεις.
Εδώ είναι νομικό το θέμα πλέον αφού τα ξενοδοχουπαληλικα προεδρία είναι πουλημένα στους ημετέρους ,,ε Σταμούλη το πηδάς το ποταμάκι????

Αυτά για το σαΐνι διευθυντή,η  που μπορεί και του ιδίου Μίτση από το αρβανίτικο ινάτι που τον διατρέχει,έτσι παγουροαρβανίτη ?,και κάτι άλλο ουδείς αντικαταστατός,και να είσαι σίγουρος χίτλερ πως ούτε εσύ θα είσαι εκεί του χρόνου!!!κατι προσκυνημένους γλυψιματίες ο Μήτσης τους τρώει πρωινό!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html