Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ/ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !!!!




Ένας ανάγωγος δάσκαλος κατάφερε εχθές στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Ρόδο να στρέψει τα βλέμματα του κόσμου πάνω του ,λόγο πως μαθητής άργησε να έρθει πέντε λεπτά!!!
Πολίτης μας ανάφερε πως η φωνές του ακούστηκαν ποιο δυνατά από ότι τα μεγάφωνα που έπαιζαν τα εμβατήρια της εθνικής επετείου!!!
Εκτός τούτου ο μανιακός δάσκαλος που καθότι και διευθυντής δημοτικού σχολείου της πόλεως
Ρόδου ,,,,, ταρακούνησε το παιδάκι σαν να ήταν ο σκύλος του!!!πρέπει να αναφερθεί πως το παιδί άργησε λόγο πως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για αδιαθεσία που είχε νωρίτερα ,,,
Ο μανιακός δάσκαλος γνωστός και ως 'ταραμας' ...:/!!

Ο δάσκαλος τελικά δεν επέτρεψε στο κοριτσάκι να σηκώσει την σημαία ως σημαιοφόρος που ήταν !!!!και έδωσε την σημαία σε άλλο μαθητή αυθαίρετα!!!!!!!
Ντροπή λοιπόν κ Βιτζη,,,,,,,και να ξέρεις πως τα παιδάκια δεν είναι στρατιώτες!!! Ακούς καραβανά;;;;

Ενημέρωση!!!18:00  -   29-10-2013
Μόλις ειδοποιηθήκαμε από αναγνώστη πως το εν λόγο παιδί άργησε μία ώρα  για να παραταχθεί στον ουλαμό του σχολείου με αποτέλεσμα ο εν λόγο δάσκαλος να πάει να αγοράσει άλλη σημαία διότι την σημαία την είχε το κορίτσι ,γιαυτό μας λένε πως ο δάσκαλος βρέθηκε προς στιγμής  εκτός εαυτού ,, με τις απετήσεις της μάνας του κοριτσιού,,,εκτός τούτου το  κοριτσάκι ήταν <μάλλον> απρεπές ντυμένο και μάλιστα με σχιστό μίνι !!! και από ότι μας αποκάλυψαν αναγνώστες αμέσως μετά την ανάρτηση διαβεβαιώνουν πως ο δάσκαλος είχε δίκαιο.

Εμείς ώς μπλόκερς δεν έχουμε παρά να προβάλουμε αδικίες και παρατράγουδα,,όμως αυτό δεν σημαίνει πως ενστερνιζόμαστε τις απόψεις κανενός,για τις όποιες αντιδικίες των θιγόμενων υπάρχουν οι νόμοι και τα δικαστήρια.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον όρο "ταραμάς";
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tote MHN dhmosieyete oti sas lene XWRIS na to elexete prwta.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html