Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΑΣΣΑΡΕΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙ !-ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ- ! ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!




Σήμερα μάθαμε και την αλήθεια για το περιστατικό με την απόβαση του τουρκικού λαθρομεταγογικού ιστιοφόρου,,δηλαδή μιλήσαμε με τον άνθρωπο που κάλεσε το λιμεναρχείο!!!!

Το σκάφος Σελίν είχε ξεφορτώσει κανονικά το ανθρώπινο εμπόρευμα "Σύρους πρόσφυγες"στην παραλία δίπλα από το Χαράκι όταν ο συμπατριώτης μας Μ-Π που ψάρευε πέριξ του
κόλπου Χαρακίου ειδοποίησε το λιμεναρχείο όπου και ήρθε άμεσα σε γενικές γραμμές,και συνέλαβε τους Συρότουρκους δουλέμπορους την ώρα που είχαν βάλει  όπισθεν στο σκάφος για να την σκαπουλάρουν !!!

Δηλαδή αν δεν τους έβλεπε ο Μασσαρενός και δεν ειδοποιούσε ,, ούτε δουλέμπορους θα συλλαμβάνανε ουτε λαθρομετανάστες!!!ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υπήρξε καταδίωξη!!!όπως γράφονται σε  σάιτ μεγαλοδημοσιογράφεων.

Οι Συροι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες είχαν ήδη προχωρήσει αρκετοί εξ αυτών δε έφτασαν στο χωριό Μάσσαρι,λέγετε πως στην καντίνα που βρίσκετε επί της κεντρικής οδού Ρόδου Λίνδου όπου και ζήτησαν από το προσωπικό της καντίνας να καλέσει ταξί.

Λέγετε πως ορισμένοι Σύροι σταμάτησαν διερχόμενα ταξί και εξαφανίστηκαν -οπότε είναι άγνωστος ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ήρθαν !!που είναι οι άλλοι οεο?

Το απίστευτο είναι πως το τουρκικό ιστιοφόρο δεν έγινε αντιληπτό ούτε από το φυλάκιο Γκίνες που υποτίθεται ελέγχει τον κόλπο Καλάθου  ούτε από το λιμεναρχείο αλλά ούτε και από τα γύρο στρατόπεδα !!παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο γιατί τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα!!!!αυτοί οι Συροι λαθρομετανάστες θα μπορούσαν να είναι τουρκικές ειδικες δυνάμεις!!!!!!

Ο "στρατηγός" ? ο λιμενάρχης ? τα ραντάρ? που πάμε ωρέ ?  ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ !!!ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΤΩΡΑ !!!!ΔΡΟΜΟ!!!!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html