Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ!!! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΡΟΔΟΥ ΜΙΛΗΣΕ !!!ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!




Στην Αρχάγγελο  Ρόδου τα πρώτα σημάδια παρακμής στην κοινωνία άρχισαν να φαίνονται,δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια !!! το χωριό   που κάποτε γεννούσε μάνες και πατεράδες με την έννοια της λέξης,,,Στο σήμερα  εν ετη 2013 μαθαίνουμε για άκρως εξευτελιστικές καταστάσεις που ντροπιάζουν ολόκληρο το νησί!!!
Πάμε όμως στο θέμα μας.
Η νεαρή κοπέλα  με μάνα από την Αρχάγγελο και πατέρα απο τα Λάερμα ζούσε σε μια οικογένεια διαζευγμένη,ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι μια ωραία πρωία λόγο οτι


δεν άντεχε τον κοινωνικό εξευτελισμό που δεχόταν στο χωριό διότι  ως γνωστό ο κόσμος το είχε βούκινο και αυτός κρυφό καμάρι....
Λέγετε πως μόλις ο άνθρωπος πήγαινε στην δουλειά οι εραστές πηδουσαν εντός της οικίας και άρχιζαν τα "όργανα.
"Τα κέρατα του ανθρώπου έφταναν στο ταβάνι",,, με αποτέλεσμα να χωρίσει ,εγκαταλείποντας όμως και τα παιδιά του με την μάνα , χωρίς να προσπαθήσει να διεκδικήσει τα παιδιά του ποτέ! έχει δε και δύο γιους  μαζί με την ακατονόμαστη !!αν είναι δικά του τα παιδιά δηλαδή,και από ότι μάθαμε ο ένας από τους γιους του ζει μαζί του στα Λάερμα Ρόδου.

Φέρει και αυτός σοβαρές ευθύνες ως προς την κατάληξη του παιδιού!!!!!!!!!!!!

Μετά από της γνωστές καταγγελίες της μικρής κοπέλας  περί βιασμού της και εμπορίας λευκής σαρκός από τους γονιούς της η κοινή γνώμη της Ρόδου μένει άφωνη και περιμένει επιζητώντας την καταδίκη αυτών των άθλιων ανθρωποειδών !!
Όμως έχουμε και άλλα !!!
Η ακατονόμαστη έμπλεξε τα τελευταία χρόνια με έναν φορτηγατζή !!!
Φαίνεται όμως πως ο  φορτηγατζής ως  επιβήτορας του σπιτιού, δεν του έφτανε μόνο η μάνα και άρχισε και το παιδί που ήταν μόλις 11 χρονών και όχι 14 που γράφετε!!! το κάθαρμα λοιπόν αφού εκμεταλλεύτηκε και βίαζε κατά εξακολούθηση το μικρό κορίτσι,,,,άρχισε και να το προωθεί σε κλειστό κύκλο ανωμάλων πλουσίων ,,,με αδρά αμοιβή που ξεπερνούσε τα 400 ευρώ την επίσκεψη,, με πλάτες της μάνας!!!!που πρέπει να ήταν εν γνώση της η εμπορία και διακίνηση λευκής σαρκός στο παιδί της!!!

Το κορίτσι μεγάλωσε λοιπόν σε αυτό το περιβάλλον ώσπου δεν άντεξε άλλο αυτό το βασανιστήριο και εκμετάλλευσή από τους "γονείς" της, και μίλησε  με τον καθηγητή της Α-Κ στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου όπου αυτός ενημέρωσε της αρχές για το περιστατικό ,όπου διατάχθηκε η άμεση σύλληψη των  άθλιων γονέωνν,,
Την μάνα την λένε Ανθ,,,, Θυμ,,, ,το όνομα του επιβήτορα φορτηγατζή λόγο πως είναι  από την πάνω Ελλάδα ερευνάτε από τα λαγωνικά μας!!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ-ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΒΥΘΊΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

ΠΗΓΗ:ΡΟΔΙΟΣ ΚΗΡΥΞ-εις μνήμην στον Γιώργο Αποστόλου-σύντομα κοντά σας

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕΕ????? ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ..ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ....ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κατι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να επιβαλεται η θανατικη ποινη η κοπελα θα ζει μια ζωη με αυτα τα ψυχολογικα γιατι ????? ειχε ανωμαλη μανα και πατριο ...ΑΙΣΧΟΣ ....!!!!! να σαπισουν στην φυλακη τα κτηνη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μονο που τους μενη ειναι η αυτοκτονια,εαν εχουν την διναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html