Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτο!!Χαμός στην εφορία Ρόδου με τους πολίτες του κινήματος 1ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!!!




Χαμός στην κυριολεξία στο γραφείο του νέου εφόρου!!με τους πολίτες του κινήματος '1ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας' .
Ο έφορος είδε τον Χριστό φαντάρο που λένε !!!διότι δεν ήθελε να υπογράψει το χαρτί και να
παραλάβει τα χρήματα των πολιτών !!!Και αρνιόταν με κάθε τρόπο να δεχτεί την αντιπροσωπία του κινήματος
Ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα όπως!!όχι αλλά λεφτά στους γερμανούς!!ντροπή σας δούλοι !!δεν πληρώνουμε τους γερμανούς!
Τελικά ο έφορος υπόγραψε ! Αυτό λέγετε νίκη πολιτών! Μπράβο σας παλικάρια!



ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ-ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ


4 σχόλια:

  1. re paidia pws ginete auto?? mporw na to kanw kai egw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαδικασία
      Πάντως ακόμη και αν κάποιος δεν πρόλαβε να συμμετάσχει σε αυτήν την ομαδική ενέργεια που έγινε χθες έχει το δικαίωμα να το πράξει εύκολα μέχρι και σήμερα ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

      Αφού συγκεντρώσουμε τις άδειες κυκλοφορίας που θα πάνε για τα τέλη παίρνουμε το ποσό του ενός (1€) για κάθε άδεια, μετά πάμε στο τμήμα εσόδων και ζητάμε από τον υπάλληλο να μας βγάλει διπλότυπο υπέρ Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τα τέλη κυκλοφορίας με κωδικό 1229 (είναι ο κωδικός χαρτοσήμου) με το συνολικό ποσό π.χ. 65 άδειες Χ 1 ευρώ = 65 ευρώ, (όσες και οι άδειες που έχουμε συγκεντρώσει…) λέμε στον υπάλληλο να το κόψει στο πρώτο όνομα που βρίσκεται στην λίστα μας με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ.. θα μας ρωτήσουν «για ποιο όχημα» και θα απαντήσουμε χωρίς αριθμό γιατί είναι για πολλά. (εξάλλου δεν τους αφορά) μας κόβουν το διπλότυπο πάμε ταμείο και καταθέτουμε το ποσό.

      Στη συνέχεια το διπλότυπο είσπραξης επισυνάπτεται στο ομαδικό εξώδικο το οποίο κατατίθεται μέσω δικαστικού επιμελητή. Βαστάμε όλοι ένα αντίγραφο του διπλότυπου και ένα αντίγραφο του σφραγισμένου εξώδικου, στο όχημα μας για τον έλεγχο (Τροχαία), αφού πρώτα τα κάνουμε ακριβή αντίγραφα σε δικηγόρο κολλώντας επάνω μεγαρόσημο των 3 ευρώ.

      Παίρνουμε την "ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" (υπάρχουν σε φωτοαντίγραφα στο κυλικείο της Εφορίας Ρόδου) την εκτυπώνουμε εις διπλούν, την πάμε στην εφορία, παίρνουμε αρ. πρωτοκόλλου αφήνουμε εκεί το ένα αντίγραφο και το άλλο το κρατάμε στα αυτοκίνητά μας!

      Σημείωση: θα βγουν δύο είδη "ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" η μία θα αφορά αυτοκίνητα έως 2000 κυβικά και η άλλη θα αφορά αυτοκίνητα πάνω από 2000 κυβικά! Τον αριθμό πρωτοκόλλου θα πρέπει να μας τον δώσουν αυτοί με σφραγίδα, και όχι να τον γράψουμε εμείς στο αντίγραφό μας.

      Αυτό αρκεί για την Τροχαία, διότι, όπως γράφω: Αν λοιπόν, στην παρούσα αναφορά υπάρχουν παραβάσεις, η δίωξή μου (και ό,τι αυτή συνεπάγεται, δηλαδή η επιβολή προστίμου, η αφαίρεση των πινακίδων του οχήματός μου, η αναγκαστική είσπραξη κλπ,) επιτρέπεται μόνον μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στον οποία απευθύνομαι και με την άδειά της.

      Αυτό ορίζει το Σύνταγμα ικανοποιώντας το κοινό αίσθημα δικαίου, διότι αν πεισθώ από την απάντησή σας για το λάθος των επιχειρημάτων μου, ομολογώ ότι ως νοήμων και νομιμόφρων πολίτης, θα φροντίσω ώστε ή να πληρώσω τους φόρους που μου αναλογούν ή να ακινητοποιήσω το όχημά μου.

      Αν όμως δεν απαντήσετε, όπως σας ζητώ και όπως ο νόμος ορίζει, θα έχω έναν σοβαρότατο λόγο να συνεχίσω να πιστεύω ότι τα επιχειρήματά μου είναι λογικά και νόμιμα, και κατά συνέπεια να μην συναινώ στην εκτέλεση των νομοθετικών διατάξεων που αντίκεινται στο Σύνταγμα, το αίσθημα δικαίου και την κοινή λογική, όπως οι νομοθετικές διατάξεις των άρθρων 30 και 35 του νόμου 3986/2011.

      Αυτό ορίζεται από το άρθρο 10 παρ. 2 του Συντάγματος ως εξής: 2. Μόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ’ αυτή».

      Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Πλήρωσαν ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας http://www.rodiaki.gr/article.php?id=268721&catid=5&maincatid=1#ixzz2pBD8SPAg

      Διαγραφή
  2. Έχουμε έτοιμη και την αίτηση που θα πρέπει να καταθέσουμε προς τον Διοικητή της Τροχαίας και της Αστυνομίας της περιοχής, με την οποία ισχυριζόμαστε ότι η πράξη μας είναι νόμιη βάσει του συντάγματος και των νόμων, δηλαδή του Κώδικα διοικητικής διαδικασίας και του Κώδικα Δεοντολογίας των αστυνομικών, ενώ η επιβολή διοικητικών μέτρων όπως η αφαίρεση πινακίδων είναι παράνομη πριν την απάντηση στην αίτησή μας.
    Η αίτηση βρίσκεται εδώ:
    http://www.syntagma120.blogspot.gr/p/blog-page_1290.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν εχουν κατατεθει οι πινακιδες μπορω να τις παρω πισω με 1 ευρω;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html