Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ!!ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ- ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΠΑΡ ? ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ




Ολα άρχισαν όταν ένας συμπολίτης μας γνωστός στο ευρύ κοινό ο οποίος διατηρεί την χαρτοπαιχτική λέσχη του Γεωργαλή κοντά στην ψαροπούλα κλείνοντας το κατάστημα του θέλοντας να ξεφύγει λίγο πήγε να ποιεί μερικά ποτά σε μπάρ  κονσομασιόν κτλ  κοινός κωλόμπαρο.

Εκεί για ασήμαντη  αιτία του επιτέθηκε ο μπράβος του καταστήματος ο οποίος είναι και αδερφός
του ιδιοκτήτη  από την Κομοτηνή κάνοντας τον μαύρο στο ξύλο και υποχρεώνοντας τον να ποιεί με το ζορι ένα μπουκάλι ουίσκι,μας ανέφεραν πως το ουίσκι έτρεχε από τα αφτιά του Γεωργαλή.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί όμως,ο Γεωργαλής πήγε στο σπίτι που διαμένει στα Λαϊκά του Ορφέα,εκεί τον είδαν οι γιοί του και τον ρώτησαν τι συνέβη,,με τα χίλια ζόρια του απέσπασαν τι συνέβη,,,επιτόπου διοργανώνεται ομάδα κρούσης αποτελούμενοι απο ντόπια παιδιά των λαϊκών και πήγαν  στο σπίτι του Αντώνη του μπράβου και αδερφού του ιδιόκτητη του κωλόμπαρου "Αρώμα"από την Κομοτηνή που χτύπησε τον πατέρα τους.

Εκεί έγινε το έλα να δεις,,,το ξύλο που έφαγε ο τύπος είναι επεριγραπτο τον έκαναν μελανό από το ξύλο, οι φωνές του Αντώνη  και της γυναίκας του ακουγόντουσαν χιλιόμετρα!!!!

Και δεν έφτανε που ο Αντώνης ο μπράβος χτύπησε τον Γεωργαλή χωρίς αιτία και τον υποχρέωσε να ποιεί χωρίς να θέλει μετά που της έφαγε πήγε στην αστυνομία και έκανε και μήνυση ο "άντρουκλας".

Τώρα για την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη εμείς απλά αναφέρουμε αυτά που μας γνωστοποίησαν τρίτοι και το μπλόκ μας δεν ευθύνεται  σε τίποτα ,,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html