Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΨΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΩΡΡΑ-ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΉΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤ--

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ




Το υβριστικό  μήνυμα που θα διαβάσετε ποιο κάτω γράφτηκε από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα στη σελίδα του στο Facebook, σχολιάζοντας το βίντεο από την εκπομπή του κ. Φουρλά, ενώ αναπαράχθηκε από blog οπαδών της «οργάνωσης», που πλέον έχει αποκτήσει έντονα τα χαρακτηριστικά του παραθρησκευτικού καθοδηγούμενου όχλου. 

Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, ξεχνώντας πως διαδίδει ότι διαθέτει 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, επιμένει ότι δεν μπορεί να κινήσει τα χρήματα του, γιατί έχει καταθέσει τα 600 δισεκατομμύρια, χωρίς να έχει διαθέσιμα άλλα χρήματα και εφόσον τα έχει καταθέσει δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Δηλαδή θέλουμε, δεν θέλουμε πρέπει να μας «ευεργετήσει» με τα κουρελόχαρτα του ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αγοράσει καν καινούργιο αυτοκίνητο, όπως σημείωσε πρόσφατα κάποιος που τον είδε σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ




  Μόνο που τα χρήματα δεν είναι κατατεθειμένα σε τράπεζα, αντίθετα είναι κρυμμένα στο ουσιαστικά ανύπαρκτο «ιδιωτικό καταθετήριο» του φιλαράκου του και καταδικασμένου απατεώνα για συναφείς απάτες Αντώνη Διαμαντόπουλου στον Καναδά.


Είναι ο ίδιος ο εκπρόσωπος της «Montreal Bank» (όχι Bank of Montreal) και ο ιδιοκτήτης της Diamond + Diamond Merchant Banking Group, του εικονικού καταθετήριου με τα κλειστά γραφεία, που λειτουργεί ως έδρα για τις κομπίνες του Διαμαντόπουλου. Και είναι απολύτως ο ίδιος «τραπεζίτης»¨που κατέθεσε υπέρ του Σώρρα στο πρόσφατο ποινικό δικαστήριο, ψευδομαρτυρώντας και επιμένοντας ότι λεφτά υπάρχουν.


Και φυσικά είναι ο ίδιος που υπέγραψε την αφερέγγυα εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή του άφραγκου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής Τράπεζας και για την αγορά του ΙΚΑ, του ΑΝΤ1 και άλλων «επενδυτικών στόχων». Επειδή λοιπόν στα έγγραφα αυτά ο Αρτέμης Σώρρας δεν εμφανίζεται ως καταθέτης, αλλά ως δανειστής, ας πάρει τα δανεικά του πίσω και ας τα χρησιμοποιήσει στους Μαορί.


Ας μην μπερδεύει ο πολυτρισεκατομμυριούχος επενδυτής τις καταθέσεις με τα δάνεια. Γιατί αυτό μας έλειπε, να μας πάρει καμιά τράπεζα τηλέφωνο και να μας ζητήσει πίσω το δάνειο που μας κατέθεσε χωρίς να το θέλουμε, με την αιτιολογία ότι το κατέθεσε! Είναι σαν το ανέκδοτο με το ξενοδοχείο που χρέωνε στον πελάτη του τα πάντα, επειδή ήταν διαθέσιμα, και ο πελάτης χρέωσε τη γυναίκα του. Τα έγγραφα του Wozny και του Διαμαντόπουλου είναι τόσο μαϊμουδίσια που όλη η υπόθεση μυρίζει μπανάνες. Αυτό που δεν μυρίζει, αλλά κυριολεκτικά βρωμάει, είναι οι απειλές του Αρτέμη Σώρρα προς τον κ. Λουκά Φουρλά, ο οποίος για την ευγένεια του έλαβε σαν αντάλλαγμα τους χαρακτηρισμούς «μίασμα, σκουπίδι, δημοσιοκάφρος, κάθαρμα, ψεύτης, αμόρφωτος κλπ» και μια υπόσχεση ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα τιμωρηθεί και θα πάει εκεί που ανήκει, «στα σκοτεινά υπόγεια της καταγωγής του». Μόνο που αυτό είναι προτροπή προς κάποιους να επιστρέψουν τον κ. Φουρλά εκεί από όπου προήλθε και μια πολύ γλαφυρή αναφορά στο Χριστιανικό «Χους ην και εις χουν απελεύσει», που δεν ηχεί και τόσο όμορφα στα δικά μου αυτιά, ούτε σχετίζεται τουλάχιστον με την αισθητική των περισσοτέρων. Γιατί αυτός που και καλά προτρέπει σε ένωση των Ελλήνων, φυσικά κάτω από αυτόν και μόνο, δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι ρατσιστής, να έχει παρανοϊκές ιδέες ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν πέθανε και ήταν μια σκευωρία των Εβραίων, να βρίζει τους πάντες, να υιοθετεί χιτλερικές θεωρίες περί φυλετικής καθαρότητας, να μπερδεύει την Ορθοδοξία και τον εθνικό Ελληνισμό μέσα στα μισαλλόδοξα πλάνα του, να υποστηρίζει ότι πούλησε τεχνολογία διαστημικών καυσίμων στη NASA, να κυκλοφορεί ως ο Θεός Απόλλωνας που γύρισε στους πιστούς του από το διάστημα και να προτρέπει τους οπαδούς του να «περιποιηθούν» τους αντιπάλους τους.  

 

Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει ένα άλλο μήνυμα, ένα που έλαβα εγώ στις 20 Οκτωβρίου 2012, από τον ίδιο ανορθόγραφο και απαίδευτο αποστολέα: «ροδιτη ρηνο δεν ξερω το προσωπο σου αλλα ξερω την καριολια σου την προδοσια σου το ποσο σκολικα εισαι ποντικος γλυφτης ανοητος ραδιουργος με πολυ χαμηλο αικου και καθολου G ΑΛΛΑ μην φοβασαι εχουμε λιστα που βαζουμε ολα αυτα τα επικινδυνα ζωα μαζι και οταν τελειωσουμε θα τα εκθεσουμε σε ειδικο χωρο για να βλεπουν τα παιδια μας τι πρεπει να προσεχουν για να μεινουν ελευθεροι» Σε εκείνο το ανυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα, που μου ήρθε από την ηλεκτρονική διεύθυνση της μάντρας αυτοκινήτων Commercial Gate SA στην Πάτρα, απάντησα την επόμενη ημέρα, εξηγώντας στον δήθεν «Ελλάνιο» αποστολέα τι σημαίνει «αικου», που για όσους έχουν τυφλωθεί από την πολυπραγμοσύνη του αποστολέα αντιστοιχεί στο IQ. Θα κλείσω το άρθρο μου ωστόσο με ένα στοίχημα προς κάθε χαζό και ψωνισμένο σε αυτόν τον κόσμο, ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED – Federal Reserve Bank) δεν θα κλείσει στις 23 Δεκεμβρίου 2013, όπως διαδίδει κινδυνολογώντας η ομάδα της END. Αν κλείσει η FED τι λέτε να απολογηθώ γονατιστός, ενώ αν δεν κλείσει να πάτε πίσω στο Σείριο και να μας αφήσετε ήσυχους στα προβλήματα μας; Εκτός αν δεν κλείσει επειδή θα τους λυπηθεί ο Σώρρας και θα τους δώσει ακόμη πέντε χρόνια να του πληρώσουν όσα του χρωστάνε σε «ομόλογα», μετά από τα παρακάλια του Barack Obama και ιδιαίτερα της Michelle. Άλλωστε, πως θα φύγουν οι πύραυλοι χωρίς προωθητικό (βλ. http <http://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890> 


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Του Ελευθέριου Ρήνου

Για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση των «ομολόγων» και μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τολμούσα να στέλνω προσωπικά emails με κάποιες ερωτήσεις στο μέλος της EI-END κ. Νίκο Γεωργαντζά. Μετά από μια ανταλλαγή μηνυμάτων που κράτησε λίγο καιρό, σε πολιτισμένο επίπεδο, ξαφνικά και χωρίς να έχω αλληλογραφήσει ποτέ μαζί του, έλαβα ένα email από τον Εμμανουήλ Λαμπράκη, πρόεδρο του οργανισμού END ο οποίος μου ζήτησε να μην επικοινωνήσω ξανά με τον κ. Γεωργαντζά. 

Το απρόκλητο «στόλισμα» με λέξεις όπως «προδότης, Εφιάλτης, πράκτορας» με άφησε πρόσκαιρα άφωνο, πριν του ζητήσω το λόγο, χωρίς βέβαια να καταλάβω αν ο κ. Γεωργαντζάς χρειαζόταν κάποιον να τον προσέχει στην επικοινωνία μαζί μου. Μετά κατάλαβα, ότι όποιος διαφωνεί και κάνει ερωτήσεις γίνεται εχθρός και «βαφτίζεται».
 

Πέρασαν λίγοι μήνες και τα στοιχεία άρχισαν να αθροίζονται και να αποδεικνύουν την αχρηστία των ακάλυπτων «ομολόγων» που γυροφέρνει ο άφραγκος επενδυτής Αρτέμης Σώρρας. 

Το πρώτο λάθος έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου εμφανίστηκαν τα περισσότερα μέλη του οργανισμού END και για ελάχιστο χρόνο έδειξαν ένα κείμενο που περιείχε τους «μυστικούς» αριθμούς των «ομολόγων». Με βάση τα νούμερα από εκείνο το στιγμιότυπο, που μόνο μυστικά δεν ήταν, και αρκετή έρευνα εντοπίστηκε από τον κ. Γιώργο Γιαλτουρίδη η πηγή των χρεογράφων αυτών σε έναν απατεώνα με το όνομα Stephen Louis Wozny και ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης πλαστών διεθνών συναλλαγματικών που διατίθενται σε μικροαπατεώνες. Για αυτό η ¨οργάνωση» END «αγαπάει» τόσο πολύ τον κ. Γιαλτουρίδη.

Χρησιμοποιώ εισαγωγικά για την «οργάνωση», γιατί στην πραγματικότητα είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία εδρεύει σε ένα οδοντιατρείο στην Αθήνα. Η «οργάνωση» του τρισεκατομμυριούχου επενδυτή δεν έχει καν γραφεία, μια γραμματέα, ένα τηλέφωνο. Και φυσικά το μόρφωμα αυτό δεν έχει κατορθώσει να δώσει ένα ευρώ για να βοηθήσει κάποιον, γιατί δεν πιστεύει στην «φιλανθρωπία» σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας Αρτέμη Σώρρα. Μόνο που σε όλες τις προτάσεις που υποβάλει η EI-END και ζητάει εμπράγματα ανταλλάγματα και νομιμοποίηση των «σκουπιδιών» του κυκλώματος Wozny, προτάσσει ανθρωπιστικές δράσεις! 

Μετά τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις όμως. Συνηθισμένοι στο συνεχές γκεμπελικό βρίσιμο της «οργάνωσης» αυτής και των στελεχών της, δεν δίνουμε πια σημασία στις απειλές τους. Είναι τόσο κενές όσο τα «ομόλογα» τους.

 Είναι τόσο κενές όσο και ο πατριωτισμός, ο πολιτισμός και η ανθρωπιά αυτών που ύβρισαν τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, γέμισαν ηλίθια μηνύματα μίσους τους φανατισμένους οπαδούς τους και κατάφεραν να πείσουν κάποιους ελάχιστους ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν πέθανε και η μητέρα του δεν τον έκλαψε γιατί είναι «Εβραίοι» (βλ. Ελεος!!! 


«Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατος του», ισχυρίζεται ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης – http <http://mignatiou.com/?p=17184> ://mignatiou.com/?p=17184).





Οι απειλές τους είναι τόσο κενές όσο η νοημοσύνη αυτών που συνέχισαν να υβρίζουν τον Αλέξη και τη μητέρα του, παρά τα δημοσιεύματα και τις νουθεσίες όσων προσπαθήσαμε να τους θυμίσουμε ότι ο ρατσισμός, ο φυλετισμός και το μίσος δεν είναι στοιχεία του Ελληνικού Πολιτισμού. 

Και αντί οι πρωτεργάτες αυτής της ύβρεως να ζητήσουν συγνώμη, περιφέρονται ακόμη και κάνουν δηλώσεις σαν να μη τρέχει τίποτα. 

Μήπως όμως δεν είναι αντρίκειο να μην έχουν βρει μέχρι σήμερα την παλικαριά και την ευαισθησία να ζητήσουν συγχώρεση για την τόσο ξεκάθαρη ύβρη τους;

Επειδή λοιπόν ο Αρτέμης και η παρέα του έχουν κατανοήσει ότι η επίσημη πολιτεία σε Ελλάδα και Κύπρο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές επιδεικνύει ιδιαίτερα αργά αντανακλαστικά, πλέον έχουν αποθρασυνθεί και θεωρούν ότι μπορούν να απειλούν τους πάντες όταν διαφωνούν μαζί τους, με απίστευτες ύβρεις που φανερώνουν την προέλευση και το επίπεδο τους. 

Κάνουν πλύση εγκεφάλου και γεμίζουν μίσος την εκλογική βάση των πιστών οπαδών τους, που κατά κύριο λόγο αποτελείται από "Ελλάνιους Δωδεκαθεϊστές ΕΛ Λιακοπουλου" και Χριστιανούς της άκρας δεξιάς, που δεν έχει ταχθεί υπέρ συγκεκριμένου κομματικού σχηματισμού, κύρια πρώην υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. 

Σε αυτούς έχουν ταχθεί και αρκετοί που νοιώθουν Πατριώτες και οι οποίοι δυστυχώς είναι θύματα της υπόθεσης, αφού αγωνίζονται για αυτούς που τους κρατάνε στο σκοτάδι και δεν τους λένε την αλήθεια.
 

Οι χαρακτηρισμοί του άφραγκου επενδυτή, που διαφημίζει ότι «δεν έχει κόμμα και δεν έχει θρησκεία», δείχνουν το νοητικό βούρκο ανθρώπου που απευθύνεται στον Κυπριακό λαό και προφανώς στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου σαν «ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ», γιατί δεν του έκανε το χατήρι. 

Ο άνθρωπος που «δεν έχει θρησκεία» έχει επανειλημμένα υβρίσει την  Εκκλησία με αισχρούς χαρακτηρισμούς, βασιζόμενος στο ότι δεν θα του ασκηθεί μήνυση και η ηγεσία της Εκκλησίας θα δώσει τόπο στην οργή. 

Άλλωστε ποιος θέλει να έχει εμφανείς σχέσεις με τον Αρτέμη και την παρέα του πια, με εξαίρεση όσους δεν τον έχουν μάθει ακόμη.

<http://mignatiou.com/wp-content/uploads/2013/12/SORRAS01-13DECEMBER20131.jp g> SORRAS01-13DECEMBER2013
 

Ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας

Βέβαια, οι περισσότεροι που δέχτηκαν την ομάδα αυτή στην Κύπρο, παραπλανήθηκαν στην αρχή, γιατί τους υποσχέθηκαν ότι Αντιπρόεδρος της END ήταν ο Καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, ο οποίος είναι γνωστός για τους αγώνες που έδινε και δίνει για το θέμα της ΑΟΖ. 

Ωστόσο, στην Ελλάδα ο Καθηγητής Καρυώτης, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, είχε έγκαιρα ξεσκεπάσει αυτή την επικίνδυνη οργάνωση, που είχε την ατυχία να είναι για λίγους μήνες μέλος της, αφού ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε και αυτός στα επικίνδυνα σχέδια των Λαμπράκη – Σώρρα. 

Και φυσικά «στολίστηκε» και αυτός με παρανοϊκούς χαρακτηρισμούς και γκεμπελική προπαγάνδα, πρώτος από όλους.
 

Πρόσφατα λοιπόν ο δημοσιογράφος του Mega Κύπρου κ. Λουκάς Φουρλάς στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» έβγαλε στον αέρα έναν υποστηρικτή του κινήματος Σώρρα στην Κύπρο και πολύ σωστά του υπέδειξε ότι «όταν πεινάει ο κόσμος και τον κοροϊδεύουμε, εγκληματούμε». 

Μάλιστα, απευθύνθηκε στον Αρτέμη Σώρρα, με σεβασμό και ευγένεια, αποκαλώντας τον φιλεύσπλαχνο και φιλέλληνα, αλλά ρίχνοντας του το γάντι και ζητώντας του να παρευρεθεί στην εκπομπή και να δώσει κάποια ελάχιστα χρήματα στον κόσμο που πεινάει 

(http <http://www.youtube.com/watch?v=NQPYvDLP8Ug> ://www.youtube.com/watch?v=NQPYvDLP8Ug). Ως τρισεκατομμυριούχος βέβαια.

Η απάντηση της πλευράς Σώρρα ήταν γεμάτη ύβρεις και απειλές, όπως συνήθως: «Αρτέμης Σώρρας: 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ 50 ΔΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΑ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ΤΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΕΑΝ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 1000 ΕΥΡΩ ΑΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΕΜΕΝΑ ΒΑΛΕ 1000 ΕΥΡΩ Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΛΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ
 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ» fanoulla@rgyrou.com;






://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890). Φωτογραφία: www <http://www.newsit.com.cy/> .newsit.com.cy/ http://mignatiou.com/2013/12/%ce%bf-%ce%ac%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce% bf%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc% cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ad/ 

Read more:  <http://mignatiou.com/?p=18097#ixzz2o0BvuWO4> http://mignatiou.com/?p=18097#ixzz2o0BvuWO4 <http://mignatiou.com/category/%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/> Ελλάδα, <http://mignatiou.com/category/%ce%9a%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82/> Κύπρος, <http://mignatiou.com/category/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce %bb%ce%b9%ce%b4%ce%bf/>


ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ !!


Πηγή

26 σχόλια:

  1. ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΑΠΟΨΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;;;;;;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου εμείς παλεύουμε το καθεστώς ,,,για την τιμή και την δόξα της πραγματικής Ελλάδας,,,και μάλιστα προσπαθούμε αναβιώσουμε κάτι προβατάκια σαν και σένα,,,από ότι ΒΛΕΠΕΙΣ δεν τα περνούμε με διαφημίσεις,,ποιο καθαροί δεν γίνετε,,για πες μας εδώ τώρα ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ;;; Ε ΡΕ προβατα ,,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ Η ΛΊΒΑΝΟ;; Απαντισε μου τι έχεις να πεις για τις κατηγορίες των βίντεο,,,

      Διαγραφή
    2. Εσείς παλεύετε να σώσετε την Ελλάδα;Ας γελάσω!.Μη τα λέτε και σοβαρά αυτά ρε παιδιά..Αν είχες μια στοιχειώδη ενημέρωση περί των END θα ήξερες οτι η λέξη που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη και στα συνέδρια που γίνονται είναι Ένωση των Ελλήνων χωρίς κόμμα χρώμα και δόγμα!Ενωση κρατώντας την σημαία μας και την ιστορία μας, ενωμένοι οι Έλληνες δεν νικήθηκαν ποτέ!!Αυτά τα λόγια είναι μερικά από αυτα που τονίζονται και επαναλαμβάνονται διαρκώς και παντού οπότε για ποια CIA , εμφύλιο, Συρία και μπαρούφες τέτοιες ομιλείς;Η πολύ ανενημέρωτος είσαι ή βαλτός

      Διαγραφή
  2. Φιλε τα βιντεο ειναι αρκετα παλια ομως.. Κατι πιο καινουριο υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίρνω θέση γιατί δεν έχω στοιχεία που να μπορώ να τα αξιολογήσω. Έχω όμως ερωτήσεις που θα ήθελα κάποιος να έχει τις γνώσεις να μου απαντήσει. Το περίεργο είναι ότι όσες φορές κάνω τις ίδιες ερωτήσεις, τα σχόλιά μου απορρίπτονται πάντοτε από τα blogs που κατακρίνουν τον Σώρρα.
    Μπορεί ο κάθε ένας να λέει ότι θέλει, χωρίς όμως να μπαίνει στην ουσία. Για μια ακόμα φορά ερωτώ:
    1)Πόσα χρωστούσε η Ελλάδα μετά το τέλος της δικτακτορίας, πόσα τώρα και τί έκαναν οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια. Τί εννοούσε ο Γ. Παπανδρέου με το "λεφτά υπάρχουν";
    2) Η δήλωση ότι ο Γρηγορόπουλος ζει από τον Σώρρα θα πρέπει επί τέλους να απαντηθεί με οπωσδήποτε μια καταδίκη του Σώρρα από ένα δικαστήριο. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα. Ο κ. Γεωργιάδης μπήκε στον κόπο να κάνει μήνυση στην ομάδα του Σώρρα, την οποία δεν κέρδισε, γιατί τουλάχιστον δεν κάνει άλλη μία τώρα αν είναι σίγουρος ότι θα την κερδίσει;
    3) Πώς δέχονται οι κυβερνώντες να τους αποκαλούν "προδότες" χωρίς να αντιδρούν; Γιατί ένας τουλάχιστον (με εξαίρεση τον κ. Νικολόπουλο) δεν αποφασίζει να φορέσει παντελόνια και χωρίς την ασυλία να καθίσει στο σκαμνί και να δώσει εξηγήσεις; ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ....
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ" ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?
    Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ....ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβάμε τους εθνοσωτήρες και τους ψυχοσωτήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STELNETE OLA TA STOIXIA POU DIATHETETE STHN DIKASTIKH EKSOUSIA AN NOMOZETE OTI OSA GRAFETE INE ALHTHEI.TO KEIMENO SAS THA PAEI STON EISAGGELEA KAI THA PROSKLHTHITE GIA KATATHESH ELPIZOYME NA EXETE OLA TA STOIXIA POY XREIAZONTE NA ENOXOPOIHSETE TON KYRIO ARTEMH SORRA ALLIOS KALA KSEMPERDEMATA ...PERIMENETE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΣΟΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΟΝ
      ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ....

      Διαγραφή
  8. kalh leyteria ellhnes h anastash fetos 8a einai diplh oi egka8etoi einai panikoblhtoi k grafoyn oti nanai..... hr8e h wra twn ellhnwn tremete sayro masonokazaro k oti allo eiste, ena einai sigoyro oti teleivsate aytoi poy xeroyn katalabainoyn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ
    ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΝ
    17.4.2013
    ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6

    ΕΚΠΟΜΠΗ
    http://kiwi6.com/file/22m0bj0tu1

    ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ 41:58

    "...ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ! .... ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με οσα λεει αν ηταν απατεωνας ο σωρρας θα ηταν μεσα τωρα...τι δεν καταλαβαινετε?????????????

      Διαγραφή
  11. ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΛΔ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ...Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.......ΓΙΑΤΙ....??...ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗ Χ.Α.....Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ή ΤΙ ΑΛΛΟ..??ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ..ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ...ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...,ΝΑ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελληνικο μεγαλειο.......αυτοι ακριβως ειμαστε ....ειμασταν κ δυστυχως θα ειμαστε.....γι αυτο θα αφανιστουμε.......τι ΔΕΝ καταλαβαινετε...........δημοσιογραφε γιατι αμφισβητεις νομιμες αποφασεις ελληνικων δικαστηριων κ δεν ενιστασε που Σημιτης κ Παπανδρεου κυκλοφορουν ελευθεροι;η..Παπακωσταντινου αφηνεται ελευθερος με ψιχουλα εγγυηση.;κ στο τελος τελος ρε παιδια αν ειναι μαλακας ο Σωρρας ας κανει εστω μια δηλωση αυτος ο ανθρωπισκος που εχουμε για πρωθυπουργο.....αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν εγκριθει το σχολιο μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχετε εργαστεί στο πλευρό της Νικολούλη.... Ούτε έχετε ρωτήσει τι διδάσκονται οι νέοι που σπουδάζουν δημοσιογραφια. Παίζουν κάνοντας χρήση τα ίδια σας τα συναισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://youtu.be/nnRyAEHW38M ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΩΡΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΕΣ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΣΕ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΝΕΙΣ ΛΑΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΥΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΤΟΝ STEPHEN LOUIS WOZNY ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ - ΜΥΘΟΜΑΝΗ -ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΛΕΩΣ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΙΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Paidia an eixe vgalei plasta omologa amerikis o protos pou tha ton mpouzouriaze tha itan i Ameiki !! Giati omos den ton mpouzouriazoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίλησα με κάποιον Ελληνα απο την Αμερίκη και μου είπε οτι τον κυνηγάνε και στην Αμερική και στον Καναδα . τώρα.. τίνα πω δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.youtube.com/watch?v=fE9QWuAaNfI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η διαφθορα εγινε το ψωμι του ελληνα αλλα και η εκκλησια στα ιδια χαλια απτη στιγμη που υποθαλπτει παραθρησκευτικες αντιληψεις δεν σωζεται η ελλαδα με τετοιες βρομιες και ας λεει ο καθε κυνας οτι του αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html