Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΞΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗ!!!



Το είδαμε και αυτό στης μέρες μας,ένα γέννημαα θρέμμα του κκε να υποστηρίζει τους μαφιόζους και υμνητες της χούντας!! Για να δούμε όμως τι λέει ο κόσμος για τον Δασκουλίδη?

Έχουμε και λέμε λοιπόν για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους,,,,
 Πέρση το αρχιλαμόγιο Ο Δασκαλούδης έβαλε μπροστάρη τον Καστέλα που έχει τα ρούχα
BENETON εδώ στην Ρόδο,,,και ανέβασαν μαζί το κωλαδικο ξενυχτάδικο senso live ,,φεσώσανε όλη την αγορά και μια ωραία πρωία κλείσανε το ξενυχτάδικο κωλάδικο SENSO LIVE και  εξαφανίστηκαν παρέα στην Αθήνα, τώρα έμποροι και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν φεσωθεί από τον παταξή ,προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω,,καλούν τηλεφωνικώς το δίδυμο απατεώνων αλλά μάταια ,,, δεν απαντούν τα τηλέφωνα η αν τα απαντήσουν  με περίσσιο θράσος τους απαντούν να πάνε όπου θέλουν για να πάρουν τα λεφτά τους γιατί απλά δεν τους τα δίνουν. 
Και έτσι λοιπόν έχουμε αυτόν το παρασιτικό τύπο να βγαίνει στα κανάλια των Αθηνών και να λέει τις ψευτιές του μιάς και δεν τον ξέρουν εκεί ακόμα,,,και συμφωνεί με ακροδεξιά κόμματα και ιδεολογίες, επίσης επικαλείται άλλο ακροδεξιό φασιστόμουτρο τραγουδιστή και  συμφωνεί με της δηλώσεις του υπέρ Χ.Α !!! μόνο που ξέχασε κάτι, ο άλλος δεν χρωστάει λεφτά και ούτε έκανε μπινιές φεσώνοντας  συμπατριώτες του!!
< καλά θα κάνει  ο απατεώνας Δασκουλίδης να πληρώσει τα φέσια και τα κέρατα που άφησε πίσω του εδώ στη Ρόδο σε δεκάδες Δωδεκανήσιους εμπόρους αν θέλει να ομιλεί για κλέφτες και απατεώνες και να υποστηρίζει τους υμνητές της χούντας και των ναζί!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΤΑΛΟΣ-ΕΥΠ
Αk;Αναρωτηθείτε πως ένας σάντουιτςας έγινε επιχειρηματίας ;;;κάποιο λάκκο έχει η φαβα-διερευνάται!!

1 σχόλιο:

  1. Ρε Γιωργάκη αν όλα αυτά αληθεύουν, ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια σου... Καλύτερα ΜΑΣΑ και ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html