Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ





Σήμερα 3η ώρα στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη θα κηδευτεί  ο άτυχος Νικόλα,

Ο άδικο χαμός του Νικόλα πότισε με θλίψη για ακόμη  μια φορά την κοινωνία της Ροδου γιατί ένα ακόμα νέο παιδί σκοτώθηκε χωρίς να γευτεί την χαρά  της
οικογένειας.

Φεύγει ένα συμπατριωτάκη μας πρόωρα, όμως στην ζήση που είχε ως τώρα άφησε καλό όνομα,ήταν τίμιος εργατικός και σοβαρός χαρακτήρας, το Νικολάκη για τους φίλους του υπήρξε μορφή όπως λένε και άξιος, γιατί στάθηκε όρθιος στα δύσκολα για όσους ξέρουν:!!




Την ίδια στιγμή ο πατέρας του νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ρόδου εδώ και βδομάδες για σοβαρό πρόβλημα υγείας χωρίς να ξέρει το τι έχει συμβεί στον γιό του και πως σήμερα κηδεύεται,μια απίστευτη κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στον δικό μου βίο.


Τό άτυχο παλικαράκι κηδεύεται σήμερα και αφήνει πίσω του αδερφή ανύπαντρη με πατέρα στην εντατική και την "μάνα" που δεν θα ήθελε κανείς και καμία να είναι στην θέση της.

Τα συλληπτήρια μας στους οικείους του.Καλό ταξίδι Νικόλα στα Ηλύσια πεδία που θα πας με τις ψυχές των Ελλήνων.
 

Στο τελευταίο αντίο σήμερα θα είμαστε και εμείς.
Αk:Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αδερφέ μας

Η ψυχή είναι αθάνατη και δεν ανήκει σε σένα, άλλα στην θεία πρόνοια. Το σώμα μαραίνεται κι αυτή σαν γρήγορο άλογο ελευθερώνεται από τα δεσμά, φεύγει γρήγορα και γίνεται ένα με τον ελαφρό αέρα αποδοκιμάζοντας την φοβερή και δυσβάσταχτη φροντίδα. Τι θα κερδίσεις μ' αυτά; Κάποτε, που δεν θα υπάρχεις πια, θα τα πιστέψεις. Όσο είσαι ζωντανός γιατί προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις σ' αυτά; 
Απολλωνιος Τυανεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html