Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ ΡΟΔΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ



ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΚΟ

Ο ψυχανώμαλος άνθρωπος που σκότωσε εν ψυχρό και χωρίς λόγο ένα σκυλάκι έχει όνομα και επίθετο και πρέπει να το μάθει και ο τελευταίος κάτοικος αυτού του νησιού για
παραδειγματισμό.

Εχθές απόγευμα ένας συντοπίτης μας από το χωριό Μαλώνα Σ.Λ πήρε τον σκύλο του για περπάτημα να ιχνηλατήσει ξαφνικά αφού το ζώο είχε περάσει εκατό μέτρα μπροστά και βρισκόταν στον ποταμό του χωριού Μάκαρη είδε απο μακριά τον βοσκό που σταμάτησε με το τετράτροχο μηχανάκι του και  ετοίμαζε την καραμπίνα,δεν πρόλαβε να του φωνάξει και άρχισε να ρίχνει στον σκύλο στο ψαχνό!!!
Μια από της βολές  χτύπησε στο κεφάλι το ζωντανό,εκεί και ξεψύχησε.

Αμέσως ο Σ.Λ τηλεφώνησε την αστυνομία του τμήματος Αρχαγγέλου και δήλωσε το συμβάν,η σύλληψη του φονιά δεν άργησε , τα όργανα τάξης ήρθαν σχετικά άμεσα από την Αρχάγγελο και συνέλαβαν τον ψυχανώμαλο βοσκό, εκεί διαπίστωσαν εκτός από τον ανώμαλο ψυχισμό του βούκουλου πως και το όπλο του ελεεινού δεν ήταν κάν δηλωμένο.

Δεν ξέρω τι ψυχή μπορεί να κάνει μια τέτοια αποτρόπαια πράξη όμως  από ότι φαίνεται υπάρχουν τέτοιες ψυχές, και δεν έχει -γιατί- σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη δεν υπάρχει δικαιολογία.
Το όνομα του ψυχανώμαλου που εκτέλεσε στην κυριολεξία το άτυχο ζωντανό αναφέρετε στο ηχητικό που ακολουθεί ,,ακούστε την ανατριχιαστική αναφορά του συνδέσμου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html