Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ- ΚΑΙ Ο ΣΩΤΉΡ ΜΗΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ?



Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

Τα πολιτικά σκουπίδια οι βουλευτές της Δωδεκανήσου δηλαδή τι κάνουν /?>Πως είναι δυνατόν να εκκρεμούν ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της εθνικής τράπεζας μετά το φιάσκο του
κλεισίματος της τράπεζας Δωδεκανήσου.

Χθές μάθαμε πως η αλφα μπανκ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να εξυπηρετεί τους καταθέτες λογαριασμών της τράπεζας Δωδεκανήσου?? Είμαστε σοβαροί ρε και δεν υπάρχουν αντιδράσεις από πουθενά ?Με ποιό δικαίωμα ? καλά δεν ντρέπεστε ωρέ?Ο σωτήρας Μήτσης που χάθηκε ?? αντε ρε λαμογια όλοι μαζί !!!

Διπλωματούχε  Κόνσολα- Γάκη  -  Βασίλη - Κρεμαστινέ  -Τσαμπίκα? τι γίνετε εδώ ,,,,Ο εισαγγελέας τι λέει ?η μάλλον δεν λέει,,,ποιοι είναι πάνω απο τους νόμους κ εισαγγελέα μας ?

Δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση ,,,κάποιοι εκλεισαν την τράπεζα μας χουντικά και κανείς σας δεν κάνει κάτι ,,,!!!ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html