Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ: ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΛΟΓΟ ΚΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!

 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΡΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!

Τελικά φούμαρα και πράσινα άλογα ήταν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης πως θα επανασυνδέσει τα κομμένα ρεύματα πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν της
οφειλές,,,ψέματα του κερατά σας μέσα άθλιοι!!!!!η γυναίκα πήγε και την έδιωξαν!!!

Σήμερα πήγαμε σε μια οικογένεια που βιώνει την απόλυτη εγκατάλειψη από το κράτος και από τους αρμόδιους που στερούνται τσίπας ,,,,ένα χρόνο μετά  κανείς δεν νοιάστηκε να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την αδικία,ούτε βουλευτές που τσεπώνουν τόσα λεφτά ούτε δήμαρχος ούτε καν το ανθρωποειδές που είναι στην διοίκηση του υποκαταστήματος Ρόδου της ΔΕΗ.

Τά δεδομένα στην οικογένεια έχουν αλλάξει πλέον διότι ήρθε παιδί στην ζωή της και δυστυχώς στερείτε το βασικό αγαθό του ηλεκτρισμού,μπορούμε να πούμε πως το μωράκι δεν έχει δει φως από λάμπα στην ζωή του , δεν ένοιωσε μια ζεστασιά ούτε καν επαρκή ζεστό νεράκι για να κάνει μπάνιο,παρα μόνο το νερό που βράζουν στο υγραέριο !!!τώρα  έχουν να αντιμετωπίσουν έναν βαρύ χειμώνα ανυπεράσπιστοι αφημένοι στο έλεος του θεού.


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΟ 6939320882

Είδαμε το μωρό με μελανιασμένα ποδαράκια ΡΕ, σε ένα σπίτι υγρασιασμένο και κρύο με μούχλες στα ταβάνια και στους τοίχους,,,το απόλυτο αίσχος διαβίωσης, στο βιντεάκι που τραβήξαμε παρουσιάζετε στης οθόνη σας η ωμή πραγματικότητα ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΖΟΥΜΕ
"  Διοικητή εσάς τα παιδιά σας έχουν ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο χειμωνιάτικα?ζεστό και καθαρό σπίτι ? είμαστε σίγουροι πως τα έχουν ,,,δεν λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους και τους μάχεσαι,,"
Οι ανθρωποι ζητουν να επανασυνδέσεις άμεσα το ρευμα και θα  πληρώνουν με δοσεις!!ΟΥΤΕ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???









 ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9791.html

4 σχόλια:

  1. Ανεργος στην Ροδο?Εδω οι Αλβανοι εχουν δυο και τρεις δουλειες ο καθενας κι αυτος δεν εχει δουλεια ενα χρονο?Ρε νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ειναι μαλακες?ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα 9 40 πρεπει να εισαι πολυ βλακας.οι αλβανοι εχουνε δουλεια γιατι πανε με το μισο μεροκαματο και περνουν και ανεργια και ετσι βγενουν στα οικονομικα.πανε βλακακο στον οαεδ να δεις οτι ολοι ειναι αλοδαποι αλλα συνχρωνως δουλευουν ολοι.αλλα ξεχασα τωρα θα με πεις χρυσαβγητη η εθνικηστη επειδη λεω οτι περνουν ανεργια και δουλευουν οι κακομοιρηδες.τι εχεις να πεις?

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη προτιμαει να βλεπει το παιδι του να ξεπαγιαζει ,αντι να παρει μικροτερο μεροκαματο.Και οι Αλβανοι ηλιθιε παιρνουν κανονικα μεροκαματα γιατι φωναζουν περισσοτερο απο εμας τους ραγιαδες.Δουλευουν ακομα και το χειμωνα.Αλλα ειπαμε ο μαγκας με το παιδακι δεν ηθελε να παρει μικροτερο μεροκαματο μην του πεσει η υποληψη.Για το παιδακι ουτε λογος.Και δεν σε λεω χρυσαυγιτη.Τετοιοι μαλακες σαν κι εσενα δεν ειναι χρυσαυγιτες.Απλα βλεπω την πραγματικοτητα.Πανε στις καφετεριες να δεις ενα σωρο ανεργους σε φουλ σαιζον να πινουν τα φραπογαλα και να μην δουλευουν γγιατι ο μισθος δεν τους αρεσει.Και μετα αρχιζουν να κλαιγονται σαν τις κλαψομουνες.Ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του.Κι ενας πραγματικος αντρας και πατερας παλευει για την οικογενεια του.Ο τυπος με το παιδι δεν ηθελε να θιξει την υποληψη του παιρνοντας μικροτερο μισθο,γινεται ομως ρομπα ξεκουμπωτη βγαινοντας και κλαψουριζοντας και εκθετοντας το αποιρο παιδι του.Εκει δεν υπαρχει ντροπη?

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html