Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ KAI ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ!!ΒΙΝΤΕΟ


                      <<<<<<<<<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ>>>>>>>>>

Δυστυχώς αλλά ανάμεσα μας ζούν άνθρωποι που για τον άλφα η βήτα λόγο κατάντησαν είτε αλκοολικοί είτε απόκληροι περιθωριακοί.

Για αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει έλεος στην κοινωνία που ζούμε η καλύτερα στο
κράτος της πλάκας που ζούμε.

Χθές βράδυ συναντήσαμε έναν άνθρωπο σε εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας που ήταν κλειστεί σε μια γωνιά κουρνιασμένος  απο το κρύο,,,σταματήσαμε να δούμε τι τρέχει με αυτόν τον άνθρωπο,συζητώντας μαζί του καταλάβαμε πως δεν έχει να πάει πουθενά πως δηλαδή ήταν άστεγος.

Μπορεί να είναι ότι είναι μπορεί αλκοολικός αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τον αφήσουμε αβοήθητο!!Πρέπει όσοι μπορούν να βάλουν ένα χέρι σε αυτό που βιώνει ένας συνάνθρωπος μας


Εκεί μας αποκάλυψε πως έχει και άλλους άστεγους που ζουν στα πάρκα και οικοδομές η σε εγκαταλειμμένα,για αυτούς τους άνθρωπος το κράτος δεν υπάρχει.


Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την ωμή πραγματικότητα ώς έχει ,και το μέρος που συχνάζει για να πάτε να τον βρείτε και να του δώσετε ότι μπορείτε.
Ο άνθρωπος χρειάζεται ρουχισμό , τροφή και μια στέγη ,.

Αk:Η Λιλη  μόνο υποσχέσεις ξέρει να μοιράζει τριγυρνώ τελικά ..

4 σχόλια:

  1. οχι ρε πουστη μου πως μας καταντησαν να υπαρχουν συνανθρωποι γυρω μας που τους αντιμετωπιζουμε σαν αδεσποτα ζωα,που εισαι ρε ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕ βοηθεια ζηταει ενας ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον συγκεκριμενο κυριο τον βλεπω καθημερινα απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο ΣΤΑΝΗ στην αγια αναστασιας 28 .καθεται ησυχος και απλα περιμενει . οντως εχει αναγκη ......δεν ενοχλει κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!1 ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΘΗ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΔΡΗΜΑ!!!! ΠΑΛΙΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ . ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html