Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤOΥΣ ΜΙΣΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΊΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΗΡΩΑ !!!!






Διαβάζουμε τα εξής απίστευτα τραγελαφικά

 Ξεκινάει με τον τίτλο: Αφήστε τα παιδιά να πιστεύουν στον Αϊ Βασίλη, λένε οι ψυχολόγοι-  

Και ποιοί είναι οι ψυχολόγοι που επικαλείται το φερέφωνο? Διαβάστε το πόστ και θα κατάλαβεται  πως πρόκειται για δύο αμερικάνους  μουρλούς ψυχολόγους στο δημοσίευμα όπως η δρ Βάγκνερ-και ο δρ
Λόρμπερ ,,,,δηλαδή οι ψυχολόγοι τις έρευνας είναι δύο στις χιλιάδες παιδοψυχολόγων παγκοσμίως που λένε  οι γονείς να λένε την αλήθεια στα παιδιά!!!

Είναι όμως τόσο αγνά τα πράγματα που αναφέρουν τα φερέφωνα για εμάς εδώ στην Ελλάδα?
όπως γράφουν στο πόστ οι ψυχολόγοι {δύο όλοι και όλοι}κάθε εμπορικό κέντρο που σέβεται τον εαυτό του έχει τέτοιες ημέρες τον δικό του Αϊ-Βασίλη που φωτογραφίζεται με τα παιδιά!!!!με χρήματα φυσικά, και αν είναι δωρεάν  της περισσόρες φορές πίσω από την μάσκα του αη Βασίλη κρύβεται ένας αλλοδαπός που μπορεί και να είναι ανώμαλος!!!και άλλα πολλά.
Επίσης σημαντικό είναι πως οι ψυχολόγοι και το δημοσίευμα απευθύνετε σε αμερικάνους πολίτες,και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τα Ελληνικά δεδομένα !!
Εγώ έχω να πώ ένα μόνο πως το παραμύθι πρέπει να τελειώνει,δηλαδή αυτό το ετήσιο φαγοπότι των ισχυρών των εμπόρων που δεν τους νοιάζει κανένας άγιος Βασίλης ούτε κανένα χριστούγενο παρα μόνο το κέρδος τους από της πωλήσεις παιχνιδιών και άλλων εμπόρων που σχετίζονται με το κατεστημένο συντηρώντας το λόγο κέρδους !!!

Αk: Έμποροι ντροπή σας !!!



ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ

http://www.rodosalarm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19976:afiste-ta-paidia-na-pistevoun-ston-ai-vasili-lene-oi-pixologoi&catid=46:ygeia&Itemid=58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html