Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

S.O.S: Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΛΟ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ






Ο Χρύσανθος αργοπεθαίνει αλλά και να πεθάνει, κανείς δεν θα τον κλάψει , τα δάκρυα βγαίνουν από ευαίσθητους ανθρώπους και όχι αναίσθητους χαραμοφάιδες, Ο φιλανθρωπισμός κάποιων ξεπερνά τα όρια της φαντασίας τελικά,δεν έχουμε λόγια κύριοι,,,,.

Σήμερα ξανά πήγαμε μερικοί φίλοι και του πήραμε ένα ζεστό
πιάτο φαί, κεριά, νερό, τσιγάρα, και μερικά χρήματα,,,,κανείς όμως άλλος δεν τον νοιάστηκε,,,ούτε πολίτες ούτε εκκλησία ουτε δήμος ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Σε περασμένο βίντεο θεωρήσαμε πως μερικά αποσπάσματα της μαγνητοσκόπησις δεν άρμοζαν να τα δημοσιοποιήσουμε θέλοντας να μην στοχοποιήσουμε κανέναν για ευνόητους λόγους υποθέτοντας πως κάποιοι φιλάνθρωποι θα φιλοτιμοντουσαν να βοηθήσουν τον απόκληρο Χρύσανθο,,,,, αυτό ήταν σχεδόν πριν μια εβδομάδα τώρα βλέποντας πως κανενός δεν καίγεται  καρφί και απαξιώνουν μια ανθρώπινη ύπαρξη, δημοσιοποιούμε αυτά που κόψαμε για να δεί ο Ροδιακός λαός πως η φιλανθρωπία κάποιων φαίνεται μόνο σε φωτογραφίες εφημερίδων καλεσμένοι σε διάφορα club κρυφών σκοπιμοτήτων !!!
Οταν κάποιοι συγγράφουν βιβλία κόμικς σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ δεν σκέπτονται πως ο λαός πεινάει?
Μάθαμε επίσης πως κάποιος έχει προσωπικό σέφ και σφουγγοκωλάριο,,, με υγειά σας με χαράς ωρέ βοηθήστε και τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και κάνετε ότι θέλετε στην προσωπική σας ζωή δεν κατακρίνουμε-

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Εδω η δευτερη μαγνητοσκόπηση
 Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7261.html


Εδώ η πρώτη  
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/12/kai_24.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html