Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΒΙΝΤΕΟ!!ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ- ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!



ΕΒΡΑΙΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!





















Θα μας πουν πάλι οι μεγαλοπατριώτες, για στάσου ρε φίλε τι κάκο είναι που ο δήμος Ρόδου και οι αρχι-τέκτονες του δημιουργούν μασονικά σύμβολα και εβραϊκές σημαίες στα πάρκα και πλατείες του νησιού ? εδώ εμείς δεν θα απαντούμε πλέον ,θα τους αφήνουμε στην κρίση και τον χλευασμό του Ροδιακού λαού, εμείς έχουμε την υποχρέωση να δημοσιοποιούμε τα τεκταινόμενα όπως είναι !!!

Το μόνο που λέμε εμείς είναι,,,, ΣΤΡΑΒΑΡΑ είχατε να φτιάξετε Ελληνικά σύμβολα!!μήπως
δεν έχουμε ?κάτι τέλος πάντων από την Ελληνική παράδοση!
Και μας γεμίσατε το νησί με τα σατανο-ισραηλο-μασονικά σας εμβλήματα??
Μπα,,, κάποιοι μεγαλοπατριώτες που ηγούνται τον τόπο από την Ένωση της Ρόδου με την Ελλάδα μέχρι τώρα δεν νοιάστηκαν να αφήσουν μια πινελιά που να παραπέμπει σε Ελλήνων γή, παρά μόνο κάποιων μερικών περιστασιακών εξαιρέσεων διαχρονικά όλα αυτά τα χρόνια!

Και τώρα στο διατάυτα!!μπορεί να μας απαντήσει κάποιος  ποιός είναι ο φαινος και συνεργάσιμος νούς με διάφορα σκοτεινά κέντρα εξουσίας στον δήμο Ρόδου που αντί να φτιάχνει Ελληνικά σύμβολα, προσβάλει τα ιερά χώματα μας με μιαρά και ανθελληνικά σύμβολα?




Αk:ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ !!

Η Ελλάδα σε Ελληνικά χέρια για εθνική ανάταση και εθνική υπερηφάνεια!!

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

5 σχόλια:

  1. το αστέρι του Δαυίδ είναι δύο τρίγωνα μπλεγμένα,, εδώ δείχνεις ένα αστέρι από δύο τετράγωνα...... λεπτομέρειες θα μου πεις για έναν μπούφο σαν και σένα....... μπούφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο δάσκαλός σου παρέδιδε μαθήματα γεωμετρίας, εσύ που έβοσκες? δεν ξέρεις ούτε τα τρίγωνα απ τα τετράγωνα να ξεχωρίζεις, και μου θες και blog τρομάρα σου να το παίζεις δημοσιογράφος.
    Και αφού λες ότι το blog σου είναι στα top τότε γιατί μας πρήζεις τα συκώτια με το να βάζεις όλες τις παπαριές σου στα παράπονα ρόδου? γιατί πολύ απλά το χρησιμοποιείς ως μέσο για να τους παραπέμπεις στο δικό σου blog βάζοντας την διεύθυνση σου για να δουν τα υπόλοιπα video κλπ, έτσι ανεβάζεις τα ποσοστά επισκεψιμότητας, κλέβοντας επισκέπτες από άλλο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ,,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ --ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ..ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,,,,,,ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΜΕΛΛΗ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΔΟΣ ΡΕΠΟΡΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΨΩΡΡΑ- ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ-ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΟΥΣ- ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ,,,,ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ??

      Διαγραφή
  3. για πιο λογο το αναφερει ο δημοσιογραφος δεν εχει σημασια..το γεγονος δεν παθει να υφισταται.. ειναι μασωνικο συμβολο.. υπαρχουν αμετρητα ελληνικα σχεδια ..γιατι αυτο?? και η θεσσαλονικη γεματη ειναι απο τετοια μασωνικα συμβολα..και στη ροδο υπαρχει μεγαλο ροταριανο κλαμπ μελη επιφανεις πολιτες.. κομματι της μασωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html