Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ !ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 14.000 ΕΥΡΩ?




 

Εξελίξεις στην υπόθεση με την αρπαγή μεγάλου χρηματικού ποσού από συνταξιούχο Ροδίτη έχουμε,πρόκειται για την γνωστή ιστορία με την  Νικολέτα από την Παστίδα Ρόδου που έκλεψε τα χρήματα του ανθρώπου'14.000 ευρώ'.


Ο Ροδίτης συνταξιούχος όπως είχα γράψει σε παλιότερη δημοσίευση μετά την κλοπή των
χρημάτων του, βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Όμως μια καινούρια μέρα ξημέρωσε ευτυχώς για τον Ροδίτη συνταξιούχο όταν το τηλέφωνο χτύπησε το πρωί από το Α.Τ Ιαλυσσού και του ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα,και ποιά ήταν τα καλά νέα΄? ήταν πως η αρπάχτρα ιερόδουλη εντοπίστηκε και ανακρίνεται στο τμήμα.
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την απίστευτη κινητοποίηση του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσσού που σχεδόν μόνος του κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, και λέμε σχεδόν μόνος γιατί δούλευε μόνος χωρίς να μάθει κανείς με τι ασχολείτο τελευταίως, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες συνδέσμων του "Κήρυκα"πήρε την υπόθεση προσωπικά.
Μετά από στενή παρακολούθηση του μέσου κρίκου της υπόθεσης [κόκκινο fiat]  κατάφερε να εντοπίσει τους ευθύνοντες της ληστείας του συνταξιούχου και να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Τελικά η Νοκολέτα ομολόγησε πως τα λεφτά τα βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο και πως δήθεν έπεσαν απο την τζέπη του Τ.Μ. και πως τα βρήκε στο πάτωμα του αυτοκινήτου που ποτέ δεν μπήκε ο Τ.Μ,, κολοκύθια τούμπανα δηλαδή.

Όμως δεν κρατήθηκε προφυλακιστέα  ως την τακτική δικάσιμο ,που μπορούσε να διαρκέσει μέχρι και 18 μήνες ως την εκδίκαση της υπόθεσης της,, επειδή η Νικολέτα παρέδωσε το χρηματικό ποσό που δήθεν βρήκε  στο πάτωμα του αυτοκινήτου της, 5 μέρες μετά,,αφότου την εντόπισαν αστυνομικοί του Α.Τ Ιαλυσσου!!
Τα χρήματα του συνταξιούχου θα επιστραφούν  αύριο ενώπιον  εισαγγελέα΄. Εγώ λέω πάλι καλά- τέλος καλό όλα καλά


ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: http://kirykasrodou.blogspot.gr/2014/02/14000.html


ΚΗΡΥΞ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ 
 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2014/02/14000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html