Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΑΛΔΑΡΗ!ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ !βιντεο & φώτος










Σήμερα ειδοποιηθήκαμε μέσω Εμειλ από την ομάδα Πέλοπα, πως το πρόβλημα με το πεζοδρόμιο επί της οδού Τσαλδάρη άρχισε να δρομολογείτε η αποκατάσταση του, μας έστειλαν φωτογραφικό υλικό και βίντεο και τους ευχαριστούμε γιαυτό, και χαιρόμαστε
ιδιαίτερα γιατι συμβάλαμε και εμείς σε ένα μέρος για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά και για την άμεση  ανταπόκριση του δήμου Ρόδου,γιατί βλέπουμε πως μετά την ανάδειξη προβλημάτων  που μαστίζουν την πόλη μας   μέσο των μπλόγκ μας, κάτι γίνετε,  και για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη ο δήμος Ρόδου δείχνει πως έχει αντανακλαστικά και σκύβει σε προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας.

Εμείς ως ελεύθεροι μπλόγκερς έχουμε την υποχρέωση να λέμε την αλήθεια και οχι κατά το δοκούν,λόγο πως όταν αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας,  μας αρέσει αυτό που κάνουμε και όχι υποκινούμενα με σκοπιμότητες,  δεν γλείφουμε κανέναν!!

Λέμε ένα μπράβο στα συνεργία του δήμου λοιπόν και 'ευχαριστώ' για πρώτη φορά.

Ευχόμαστε να μπορέσουμε και στο μέλλον να ξαναγράψουμε καλά λόγια για τον δήμο Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1482.html

2 σχόλια:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html