Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΙΚΑ ΝΕΚΤΟΤΑΦΕΙΑ!



ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ!!?



Θα τους γδάρουν ζωντανούς ήθελε να πει ο Σιέχ ?Ποιους θα λιντσάρουν η γδάρουν Σιέχ ? Εδώ στην πατρίδα που φιλοξενήσε υπάρχουν νόμοι και
δικαιοσύνη, δεν μπορείς να επικαλείστε τέτοιες βαρβαρότητες στην πατρίδα μας ,κομμένο και ραμμένο λοιπόν Σιέχ και μην απειλής χωρίς στοιχεία κανέναν Ελληνα πολίτη.
Λές πως αν τα μάθουν οι Πακιστανοί θα γδάρουν ζωντανούς τους υπαίτιους χρυσαυγήτες έτσι? Φαίνεται πως έχεις πολύ θράσος για να μιλάς σε αυτόν τον τόνο.!!

Και οι Πακιστανοί σου Σιέχ να τα μάθουν και να μην τα μάθουν,η να αποδειχτεί όντως πως αυτην την ενέργεια βανδαλισμού την έκαναν χρυσαυγήτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσύ και οι Πακιστανοί σου είναι μια μήνυση, δηλαδή καταβάλλεις χαρτόσημο 120 ευρώ στα δικαστήρια  για τον υπαίτιο που θα αποκαλύψεις, μετά πάς με αυτό στον αστυνομικό υπηρεσίας και κάνεις μήνυση για προσβολή και βεβήλωση  θρησκευτικού οργάνου,και μετά περιμένεις την τακτική δικάσιμο,,,, αυτο επιβάλει η έννομη τάξη και οι νόμοι του κράτους μας Σιέχ.

ΌΠΟΙΟΣ νομίζει πως θα κάνει την πατρίδα μας Ισλάμ αμπάντ και  σαράι του ΓκαραγκιοζοΙσλάμ είναι γελασμένος,,,, 
<<<και ο τελευταίος να κλείνει την πορτα>>>

Γιαυτό Σιέχ εγώ στη θέση σου θα ανακαλούσα τις απειλές και άμεσα μάλιστα,διότι αν χτυπηθεί Έλλην πολίτης η γδαρθεί η λιντσαριστεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Πακιστανούς κτλπ  λόγο των πολιτικών του φρονημάτων, τότε να είναι γρήγορο το καταμαράν που θα φύγεις και εσύ και οι Πακιστανοί σου.


Για εμάς που έχουν δει τα μάτια μας, λέμε πως η υπόθεση είναι φτιαχτή, και πολύ πιθανόν πράκτορες της Άγκυρας που σουλατσάρουν τριγύρω ανενόχλητοι τη έκαναν, για να δημιουργήσουν καταστάσεις,και ίσως εξέγερση λαθρομεταναστών ,,θα δούμε λοιπόν -επαγρυπνειτε Ελληνες έρχονται  καταστάσεις.

Το μπλόγκ μας είναι κατά της χρυσής αυγής σε όλα τα επίπεδα και δεν αποδέχεται τίποτα από το ιδεολογικό της εθνικοσοσιαλιστικής  παράταξης.
Αν χρειαστεί όμως θα υπερασπίσουμε  την ελευθεριά και ισονομία όλων των πολιτών της πατρίδας,  εμείς οι Ελληνες θα είμαστε παρων και στην πρώτη γραμμή.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ-ΙΕΡΑ ΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΙΕΧ





11 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΕΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ........ Ο ΣΙΕΧ....ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ....ΤΡΩΕΙ ..ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ...ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ....ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΥΚΟΚΥΡΗ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΤΟΥ..... ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕ.....ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ......ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟ..... ΣΤΟ ΦΕΙΣ ...ΤΟΥ ΣΙΕΧ..... ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ....ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΝΑ ΕΧΕΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;; ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.....ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΣΙΕΧ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ....ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ...ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου κάνει εντύπωση που αυτός ο κύριος βρίσκει πάντα κάτι που πιθανόν να διαταράξει τις σχέσεις των Ελλήνων Χριστ. Ορθοδόξων και των Ελλήνων Μουσουλμάνων. Δεν παίζει καλύτερα ΤΖΟΚΕΡ για να κερδίσει πεντάρι. Κε ΣΙΕΧ να θυμηθώ την θέση σου με τον ψευτοπαπά τον ΜΕΤΣΟ και με τα όσα κατά καιρούς έχεις πει. Έχουν γνώση οι φύλακες παλικαράκι. Κοίτα μη σε πετύχουμε καμιά φορά στο Προξενείο για "εθιμοτυπική" επίσκεψη γιατί τότε θα τα πούμε με αυτά που σκαρώνεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Ο Κ. ΣΙΕΧ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ, ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΤΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΓΓΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΚΟΙΤΣΞΕΙ ΤΑ ΕΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΙΕΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ [ΑΝ ΕΓΙΝΕ] ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. Ο ΣΙΕΧ ΕΧΕΙ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ...ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;; ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΙΕΧ.... ΠΩΠΩΩΩΩΩ ΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΡΕ...ΚΑΛΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΕΒΑΣΟΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ 40 ΑΤΟΜΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ !!ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΠΗΡΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι έρχονται λέει;;; Ευχαριστούμε για την πληροφορία φίλε, που μπορεί και να είναι μούφα δηλαδή !!αλλά για παν ενδεχόμενο στέλνουμε σύνδεσμο !!να δούμε ποιοι θα κατέβουν από το ΜΠΛΟΥ Σταρ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html