Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!


Ρόδος17-4-2014

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ :ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΙ ΘΥΣΙΑ-

 Ουκ και λίγες αναφορές μας έρχονται τις τελευταίες μέρες από πολίτες που υπέστησαν εκβιασμό, και
συγκεκριμένα για καθαρό εκφοβισμό!! όπως του κ Δημήτρη

Αναγνώστης μας καταγγέλλει πως υπέστηκε  εκβιασμούς και απειλές από τον ίδιο τον "ράμματα" που του είπε πως θα ψηφίσει άλλη παράταξη από αυτήν που προωθεί η κλίκα τους, αυτή της Απολακκιάς!!

Η ψηφίζεις η τρως κυνήγι, ανακαλείτε η άδεια σου ,και σου κόβουμε την ηλεκτρική παροχή!!αυτές είναι οι απειλές των τοπικών καθεστωτικών προς μικρέμπορους 

Και αναρωτιέται κανείς υπό αυτές της συνθήκες θα οδεύσουμε προς τις δημοτικές εκλογές? Άνισος και αθέμιτος ανταγωνισμός του κυκλώματος του καταβαραθρωμένου Πασοκ,δηλαδή  των εναπομείναντων  του καθεστώτος των σοσια-ληστών που πρόδωσαν την χώρα και έβαλαν τον λαό μας σε τόσα δεινά,έχτισαν της επαύλεις τους, γέμισαν τους λογαριασμούς των τραπεζών τους με παράνομο και νόμιμο χρήμα  από μίζες και ποσοστά από τα δήθεν έργα με ημέτερους εργολάβους!!! και έρχονται κύριοι πολίτες της Ρόδου να ξανά ζητήσουν την ψήφο σας!με απειλές και εκφοβισμούς!!ποιοι? οι καλό τα'ι'σμένοι καρεκλοκένταυροι.!!!
Κύριοι ευχόμαστε ο Ροδιακός λαός να πράξει το αυτονόητο και να σας στείλει στα σπίτια σας!!

Δημήτρης Π


Αk:Τέτοιες μέθοδοι δημιουργούν εκφοβισμό στους ψηφοφόρους κύριοι υποκριτές που το παίζεται δημοκράτες!και ανήκουν σε ολιγαρχικά καθεστώτα!!ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ!!!

3 σχόλια:

  1. Αν θέλετε να θεωρείστε "σοβαροί" και να σας θεωρούν επίσης "σοβαρούς", αναφέρετε ονόματα αν έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Διαφορετικά "κρείτων το σιγάν". Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι της μηνυσεις της έχουν για καραμελες-με δικαστες δικούς τους--ασε ρε φιλε ,,για αυτά είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ 4 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΜΑΜ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html