Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΝΙΓΜΟΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 70ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ ΕΧΘΕΣ-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ?



Και άλλη μια αυτοκτονία ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των αυτόχειρων στον τόπο μας και γενικότερα στην πατρίδα μας.

Όπως μας ανέφεραν πηγές στην νότια Ρόδο ο εκλιπών αντιμετώπιζε κατάθλιψη και ήταν σε
φαρμακευτική αγωγή.
Ο άνθρωπος ήταν ένας αξιοπρεπής κύριος όλη του την ζωή,και καλός οικογενειάρχης ,διατηρούσε μια μικρή πανσιόν λίγο έξω απο το Κιοτάρι
Κοντινός συγγενής γνωστής οικογενείας ξενοδόχων
Έβλεπε το τέλος να έρχεται κάθε μέρα, ανησυχούσε πως θα αφήσει χρέη στα παιδιά του,και διάφορα άλλα που δεν αντιπροσώπευαν την πραγματικότητα,υπήρχαν κάποια χρέη όπως όλος ο κόσμος και τίποτα παραπάνω.
Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να καταπίνει νερό της θάλασσας με τις χούφτες του,και μετά βούτηξε στο νερό όπου έμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα!!οι συχωριανοί του αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν,μετά από λίγα λεπτά τον βρήκαν στον πάτο της θάλασσας και τον τράβηξαν έξω,νεαρός που διατηρεί το εστιατόριο Πελεκάνος όπως μας αναφέρουν πηγές, του έκανε τεχνικές αναπνοές και του πίεζε το στομάχι για να βγάλει τα νερά ,κατάφεραν να του βγάλουν τα νερά και να τον επαναφέρουν δύο φορές,,,τελικά ο άνθρωπος κατάληξε μέσα στο ασθενοφόρο με παρουσία δύο γιατρών στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Η ψυχή του ανθρώπου είναι μια άβυσσος τελικά.Ηταν τα φάρμακα που έπαιρνε? ήταν η οικονομική δυσχέρεια?Κανείς δεν ξέρει ...
Πρόκειται για τον Κ Πίντζο κάτοικο Ασκληπειού.

Αιωνία η μνήμη του,,τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του,και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΗΓΗ: ΜΟΡΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html